Axente Vanessa fotójánál ma már biztosan nem látsz cukibbat: igazi hajasbaba a kislánya

2024. szeptember 11.
Axente Vanessa újabb képen mutatta meg a kislányát az Instagramon a rajongók legnagyobb örömére, akik nem győznek olvadozni az édes fotó láttán.
Axente Vanessa cuki fotót posztolt a gyerekéről 

Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta még 2015-ben ismerkedtek meg New Yorkban. A modell saját bevallása szerint rögtön szimpatikusak lettek egymásnak. A pár 2022-ben házasodott össze Budapesten, rá két évre, 2024. augusztus 12-én megszületett az első közös gyermekük, amit az Instagram-oldalán jelentett be a magyar modell.

A 28 éves Axente Vanessa még áprilisban újságolta el a terhességét. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy augusztusra várják a babát. A világhírű magyar modell végig bepillantást engedett várandósságába, sokat posztolt gömbölyödő hasáról.

Axente Vanessa nemrég egy friss fotóval kápráztatta el az internet népét. A fotón egy székben ül és a kezében tartja a kislányát, aki a csoda szép Giselle Gupta nevet kapta. A kicsinek hihetetlenül dús, sötét haja van, édesanyja pedig csupa szeretettel, mosolyogva néz le rá. A kommentelők mind el vannak ragadtatva a hajas babától és olyan is volt, aki azt írta a modell bejegyzéséhez, hogy „Jól áll neked az anyaság.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első fotó, amit Axente Vanessa a gyerekéről posztolt. Még augusztus végén tette ki az első közös képét a kislányával, akit a karjaiban tartott és csak úgy úszott a boldogságban a modell. Egyelőre ennél többet nem osztott meg a babáról vagy a szülés részleteiről, de mindegyik képen szemmel látható az öröm, hiszen mint azt korábban mondta, minden álma az volt, hogy anya legyen.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images