Harry herceg 40. születésnapját Meghan nélkül ünnepli

2024. szeptember 12.
Harry herceg 40. születésnapja nemcsak a kerek évszám miatt ígérkezik emlékezetesnek, hanem azért is, mert a herceg a barátaival készül kiruccanni egy exkluzív hétvégére, mialatt Meghan és a gyerekek otthon maradnak majd.
Harry herceg születésnapja

Harry herceg hamarosan elérkezik 40. születésnapjához, és a tervek szerint egy emlékezetes, „fiús” utazásra indul, hogy megünnepelje ezt a jeles évfordulót. A hírek szerint a herceg a legközelebbi barátaival tervez utazni, míg felesége, Meghan Markle és gyermekeik, Archie és Lilibet otthon maradnak Kaliforniában.

Otthonában kezdődik az ünneplés

A születésnapi ünnepség a kezdetét Harry kaliforniai, 11 millió dolláros otthonában veszi, ahol családja körében ünnepel majd. Ezt követően Sussex hercege egy exkluzív hétvégi kiruccanást tervez barátaival. Arra azonban nem kell számítanunk, hogy megismétlődik a 2012-es születésnapozásának botránya, melyről meztelen fotók árasztották el a netet, hiszen a herceg élete az elmúlt években rengeteget változott.

Harry herceg és Meghan ezúttal nem közösen utazik ünnepelni

Harry herceg és Meghan ezúttal nem közösen utazik ünnepelni

Gyermekeit tartja az igazi ajándéknak

Harry herceg a közelmúltban egy interjúban elárulta, hogy a változások az elmúlt években intenzív önreflexióra késztették, emellett pedig a családjával való időtöltés és az amerikai élet vált központi elemmé életében. Születésnapjára készülve Harry kiemelte, hogy gyermekeit tartja a legnagyobb ajándéknak, amit valaha kapott, élvezi szemlélni növekedésüket és büszke apaként tekint rájuk.

Vilmossal elmarad a köszöntés

Harry továbbra is aktívan dolgozik az Archewell Alapítvány projektjein, és decemberben érkező Netflix-dokumentumfilmje, a Polo is jelentős figyelemre számíthat majd. A herceg születésnapján ugyanakkor nem csupán botrányra, de a testvérével, Vilmossal való találkozásra sem kerül sor idén továbbra sem, hiszen nem csitul közöttük lévő feszültség.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images