Liptai Claudia és férje csak úgy sugárzik a boldogságtól

2024. szeptember 12.
Liptai Claudia és férje bepillantást engedtek abba, hogyan készítenek közös fényképet magukról. Az eredmény bájos, harmonikus és szeretettel teli.
Liptai Claudia és férje

Liptai Claudia az utóbbi hetekben több olyan eseményről is hírt adott, melyek nem csoda, hogy kiemelt helyet foglalnak el az életében. Büszkén mutatta meg például szeptember elején, hogy lánya, az immár 18 éves Gesztesi Panka miként vonul végig a kifutón a Sugarbird bemutatóján. Mindezt ráadásul nem sokkal azt követően, hogy az évek óta modellkedő Panka csodás esküvői fotón pózolt.

Alig tértünk magunkhoz a látványból, amikor a gyönyörű műsorvezető újabb érdekességgel jelentkezett, bejelentette ugyanis, hogy most már ő is a futók táborát erősíti. „Hát nekem, kérem, ez egy komoly »vasziszdasz«! Akik közelebbről ismernek, tudják, hogy olyan voltam, hogy ha jön a Godzilla, inkább egyen meg, de én nem futok 1 métert sem. Vagy idézhetném az egyik kedvenc kommentet: »Mindig azt mondom mindenkinek: ha engem egyszer futni láttok, akkor ti is meneküljetek!«” – írta akkor, hozzátéve, hogy nagyon büszke arra, végre legyőzte saját korlátait.

Liptai Claudia ezúttal egy rövid, egyszerű és szeretetteljes videót tett közzé, melyen párjával közösen szerepelnek. Amellett, hogy mindketten remekül mutatnak, a felvétel pedig még a nyarat idézi egy megkezdett tölcsér fagyival, csak úgy sugárzik kettőjük egységéről a harmónia és a felszabadultság. „Amikor akarsz egy képet a férjeddel, mert végre randiztok a saját cukrászdában. De ő máshogy érzi a pillanatot” – avatta be követőit a kulisszatitkokba a videó megjegyzéseként.