Megmutatta gömbölyödő terheshasát Sztarenki Dóra

2024. szeptember 12.
A színésznőnek csodásan áll a terhesség, gömbölyű pocakkal pózol új fotóján. Áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, most pedig azzal a tudattal búcsúzik a nyártól, hogy jövőre már hármasban töltik a következőt.
Sztarenki Dóra terhes has

Sztarenki Dóra idén áprilisban adta hírül, hogy gyermeket vár. A színésznő eredetileg táncművészként végzett, többek között a Terápia és a Mellékhatás című sorozatokból ismerte meg az ország, valamint a népszerű show-műsorból, hiszen megnyerte 2019-ben a Konyhafőnök VIP negyedik évadát. Tavasszal hivatásához hűen és rendkívül stílusosan jelentette be terhességét. Egy rövid, de annál frappánsabb és kreatívabb videóval árulta el mindezt. A felvételhez természetesen csak úgy özönlöttek a gratulációk: többek között Gryllus Dorka, Lilu, Gubik Petra, Stohl Luca és Dobos Evelin is az elsők között volt, aki örömét fejezte ki.

„Minden porcikám tiltakozik a kismamafotózás ellen, erre Trokán Nóra lekap” – írta nem sokkal később a 32 éves színésznő egy szintén Instagramon közzétett fotó mellé, ahol már jól látszik, mennyire ragyog a boldogságtól. Ahogyan az is, hogy gömbölyödő hasa mellett humora is fontos szerepet játszik életében továbbra is.

Sztarenki Dóra két évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével, Fábián Zoltánnal 2022 októberében. Családias környezetben, a szabad ég alatt mondták ki egymásnak a boldogító igent. A pár mostanra már egyre közelebb kerül a naphoz, amikor gyermekük érkezésével teljessé válik családjuk: jól látható a színésznő legújabb fényképén, hogy terhespocakja egyre látványosabb. A tükör előtt, kertésznadrágban készült, kedves fényképhez mindössze ennyit írt angol nyelven: „Viszlát, utolsó nyár a baba nélkül”.