Channing Tatum igazi büszke apuka: Instagramján osztotta meg tehetséges lánya alkotását

2024. szeptember 13.
Channing Tatum büszke apukaként osztotta meg Instagramján lánya rajzát. Tatum joggal büszke lányára, aki nemcsak tehetséges, de igazi egyéniség is.
Channing Tatum lánya sztárcsemete

A 44 éves színész és táncos csütörtökön, szeptember 12-én tett közzé egy Instagram-sztorit 11 éves lánya, Everly anime stílusú rajzáról, amely alatt művészi tehetségét méltatja. Kétség sem fér hozzá, hogy Tatumból nem csak az elfogultság beszél. A színész és exfeleségével, Jenna Dewannal közös lánya valóban tehetséges: a rajza akár egy profié is lehetne. Tatum tegnapi sztoriban megosztott fotója itt megtekinthető. „A lányom egyre királyabb ebben!!!” – írta Tatum a fotó fölé. „El sem hiszem, hogy ilyen fiatalon már ilyen jó.”

Augusztusban Channing Tatum szerepelt a Late Night with Seth Meyers egyik epizódjában és elmesélte a történetet, mikor elvitte lányát Taylor Swift Eras turnéjára Los Angelesben. Channing Tatum ezután megjegyezte, egész más élmény volt Everlyt elvinni Swift koncertjére, mint amikor menyasszonyával, Zoë Kravitzcel buliztak az énekesnő egyik fellépésén.

„Egészen másképp viselkedsz, ha a lányoddal mész koncertre. Úgy táncoltam, mintha még sosem táncoltam volna korábban. Arra is figyelned kell, hogy ne olyan mozdulatokat mutass fel, amiket egyébként bevetnél, érted, mire gondolok?” – viccelődött Tatum, miközben egy testhullámot csinált. „Ebből nem mutathattam semmit” – utalt Tatum korábbi tancoskarrierjére és a Magic Mike-ban nyújtott főszerepére, ahol sztriptíztáncost alakított. Hozzátette, van néhány, kifejezetten „apakompatibilis” mozdulata, amiket a lánya társaságában engedélyez magának.

„Annyira hálás vagyok azért, hogy nem tudja, valójában hogyan táncolok” – folytatta, amire Meyers hozzátette, fel kell készülnie rá: ha valószínűleg nem is tőle, de valaki mástól biztosan tudomást szerez Everly az apja táncos múltjáról és képességeiről. Mire Tatum félig komolyan, félig viccelődve hozzátette: „Borzalmas lesz, amikor ez bekövetkezik.”

Nem ez az első alkalom, hogy Tatum büszkén számolt be lányról az Instagramján – aki nemcsak tehetséges, de igazi egyéniség is. Májusban például egy sor fotót osztott meg egy reneszánsz vásárról, amelyen Everlyvel vett részt. Hosszú köpenyt viselve és karddal hadonászva Tatum lánya mellett pózolt, aki vészjósló tekintettel egyenesen a kamerába bámult.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés

 

„Imádjuk ezt a reneszánsz vásárt. Everly azt mondta, szeretné, ha egy bérgyilkos kalóz bőrébe bújhatna… azt nem tudom, mi vagyok én, azonkívül, hogy egy kísérteties figura” – viccelődött Tatum a képaláírásban. „Szuper büszke voltam. A teljes képhez még hozzátartozik, hogy van egy rejtett tőr Everly ruhájának rejtett zsebében. Annyira menőnek érezte magát” – zárta Tatum a beszámolót.

Forrás: People, fotó: Getty Images