A szülinapos Channing Tatum tanácsai megváltoztatják az életed

2024. április 26.
A születésnapos Channing Tatum egy interjúban árulta el életének öt legfontosabb leckéjét – és biztosan nem hazudik, ugyanis hazugságvizsgálóra kötötték közben.
A szülinapos Channing Tatum tanácsai megváltoztatják az életed
  • Channing Tatum interjújából levontuk a színész öt legfontosabb tanulságát az élethez.
  • Channing Tatum tanácsai a te életedet is megváltoztatják.
  • Íme Channing Tatum legfontosabb tanácsai az élethez.

Ma ünnepli a születésnapját Channing Tatum, aki tavaly egy Vanity Fair-interjúban igazságvizsgálóra kötve válaszolt az újság kérdéseire. A Magic Mike sztárja gyakran szerepel a bulvárlapok hasábjain a szerelmi életével kapcsolatos hírek miatt, de gyakran faggatják korábbi sztriptíztáncos karrierjéről is, ugyanis a színész egy night clubban vetkőzött és táncolt, mielőtt világszerte ismert lett.

A 44 éves színész egy kilencéves kislány édesapja, mellesleg producer és író is, aki szerint az őszinteség a legfontosabb – nos, ez nem is kétséges, ugyanis 98%-os eredménnyel ment át a Vanity Fair hazugságvizsgáló tesztjén, amiből levontuk a legfontosabb következtetéseket.

Channing Tatum öt legfontosabb tanulsága az életről:

1. Bízz a legjobbakban

Channing Tatum 10 év együttlét után 2019-ben szakított partnerével, Jenna Dewannal, akivel 2006-ban ismerkedtek meg a Step Up forgatásán. 2009-ben házasodtak össze, és 2013-ban született meg a lányuk. Sokat tettek a házasságukért, de végül közösen úgy döntöttek, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak. „Igazán sokáig küzdöttünk érte, bár mindketten tudtuk, hogy eltávolodtunk egymástól” – fogalmazott a színész.

Összességében a színész úgy érzi, hogy a szakítás jót tett neki, és utána próbált kizárólag a gyerekére koncentrálni. „Valójában a lányommal kezdődött. Elhagytam mindent, és csak rá koncentráltam. És valóban ez volt a lehető legjobb dolog, amit valaha is tehettem” – fogalmazott a sztár, aki úgy érzi, hogy lányával legjobb barátok lettek az együtt töltött idő alatt.

2. Nevess egy kicsit

„Szeretek nevetni. Szeretem megtalálni az örömöt a dolgokban” – osztotta meg az interjúban a sztár, és muszáj egyetértenünk vele. Tatum elárulta, hogy gyakran humor segítségével dolgozza fel a nehéz helyzeteket. Ez az ő megküzdési mechanizmusa.

3. Az őszinteség a legjobb

Channing Tatum a Vanity Fair igazságvizsgáló-tesztjén majdnem mindegyik kérdésre őszintén válaszolt. A poligráf csak kettőt jelölt meg hamisként, de a színész nem egészen értette, hogyan jutott erre a következtetésre a gép. Az egyik kérdés a következő volt: „Szerinted megnyerhetted volna az Amerika’s Next Top Model versenyt?” A kérdésre a sztár nemmel válaszolt, amit a poligráf hazugságként érzékelt.

4. Néha a legjobb dolgok a legrosszabbak után történnek

Channingnek igazán pozitív életszemlélete van, és éppen ezért szeretjük őt. A színész Jennával való szakítást követően egy vallástudományi professzortól kért tanácsot. Ő azt válaszolta neki, hogy „ami nem öl meg, az megerősít”.

5. Ne a pénz motiváljon és tarts egy kis szünetet

Channing rengeteg különböző produkcióban és projektben vett részt: a színészet mellett könyvet írt és sportolt is. De volt egy pont, amikor hiába volt pénze a bankban, mégsem volt boldog vagy elégedett. Nagyon elfoglalt volt, az élete majdnem szétesett, végül pedig úgy döntött, hogy öt évre abbahagyja a munkát. Érdemes tőle eltanulni, hogy a pénz nem minden, és a boldogságod sokkal többet ér, ezért tartsd meg a szükséges szüneteket a feltöltődéshez.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images