Szoboszlai Dominik a pályán is igazi szívtipró – elolvadtunk a mosolyától

2024. szeptember 13.
Szoboszlai Dominik a minap a csapatával, a Liverpool FC-vel edzett, közben pedig készült róla néhány igazán szívdöglesztő fotó.
Szoboszlai Dominik Liverpool

Bár néhány napja a magyar válogatott 5-0-ra kikapott a németektől, az élet nem állt meg. A vereség után Szoboszlai Dominik visszatért a klubjához, a Liverpool csapatához, hogy folytassa a kemény munkát. Ha éppen nem mérkőzéseken játszik, kemény edzéssel készül fel a következőre. Szoboszlai Dominik a minap meg is osztott néhány edzés közbeni pillanatot Instagram-oldalán a követőivel. 

A Szoboszlai Dominik által megosztott fotón valójában semmi rendkívüli nincs. A focistát láthatjuk rajta, amint éppen csapattársaival együtt fut a pályán. Ami igazán különlegessé teszi ezt a képet, az az, hogy Szoboszlai Dominik még ezeken az edzés közben lőtt fotókon is úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár. A mosolyát látva azonnal elolvadtunk.

Szoboszlai Dominik a Liverpool pályáján is egy szívtipró

Szoboszlai Dominik a Liverpool pályáján is egy szívtipró

Szoboszlai Dominik 2023-ban írta alá szerződését a brit Liverpool FC-hez, akik szédületes 70 millió euróért vásárolták őt ki korábbi csapatából, az RB Leipzigből. A magyar játékos 2028-ig tartó szerződést írt alá a britekkel. Hosszú és sikeres út vezetett idáig: míg 2017-ben a a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolta Szoboszlai Dominikot, addig 2019-ben a goal.com fociportál az 50 legtehetségesebb csodagyerek 21. helyére rangsorolta.

Ezenkívül az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolta 2020 januárjában. További érdekesség, hogy a 70 millió eurós leigazolásával a Liverpool történetének harmadik legdrágább játékosává vált, illetve saját rekordját megdöntve minden idők legdrágább magyar játékosa lett.

Forrás: wikipédia Fotó: Getty Images, Instagram