Szoboszlai Dominik szexi szelfijétől hőgutát kap az ember

2024. július 11.
Szoboszlai Dominik igazán gondol a rajongóira és rendszeresen friss posztokkal örvendezteti meg a 2,5 milliós követőtáborát. A legutóbbi Instagram-sztorija „veszélyesre” sikeredett, és az utolsó csepp lehet azon hölgyek számára, akik így is szenvednek a forróságtól.
Szoboszlai Dominik szexis szelfijétől hőgutát kap az ember

Szoboszlai Dominik a legfrissebb fotóján megvillantotta kimunkált, tetoválásokkal teli felsőtestét, ráadásul szakállat is növesztett, ami csak tovább növeli férfias kisugárzását, akárcsak a vizes fürtjei. A szelfijéhez azt írta „Ideje menni”, ami természetesen jelenthet egy következő randevút a szerelmével, vagy azt, hogy ideje visszatérnie a pályára, ugyanis nem jelent meg Szoboszlai Dominik a Liverpool első edzésén, amire pusztán az lehet a magyarázat, hogy a jól megérdemelt pihenését töltötte. 

Szoboszlai Dominik szexi szelfije

Szoboszlai Dominik szexi szelfije

Ahogy arról mi is írtunk, a magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik Olaszországban pihente ki az EB fáradalmait, barátnője, Buzsik Borka oldalán, akivel már nyilvánosan fel is vállalták a kapcsolatukat. Nemrég az Amalfi-parton romantikáztak, ahol robogóznak, fagyiztak, a helyi ételekkel ismerkedtek és persze mindezt a rajongóikkal is megosztották. Nem meglepő módon, a legtöbb reakciót kapó kép az volt, ahol egy gyönyörű környezetben szenvedélyesen csókolóznak.

Miután nyilvánosan felvállalták a szerelmüket, mindenki árgus szemmel követi Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka közösségi oldalát, abban bízva, hogy még több közös képet osztanak meg a kapcsolatukról.

A Liverpool FC játékosa, Szoboszlai Dominik 2023 őszén szakított barátnőjével, Gécsek Fannival, akivel 3 évig alkottak egy párt. Végül ismét rátalált a szerelem a labdarúgóra a székesfehérvári születésű Buzsik Borka személyében. Borka a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett és Tomán Szabina cégénél dolgozik PR-osként.

Borka egy nappal ezelőtt rakott ki friss képeket a nyaralásukról, és jó pár olyan kép van köztük, ahol szerelmesen összebújnak vagy vicces arcot vágnak a Szoboszlai Dominikkal. Pörgesd végig a képeit!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Borci (@borkabuzsik) által megosztott bejegyzés

 Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images