Dallos Bogi hajszínt újított: igazi bombázó lett új frizurájával

2024. szeptember 20.
Puskás-Dallos Bogi a jól ismert, szőke frizuráról vöröses hajszínre váltott. Az énekesnő csak úgy ragyog, a megújulás pedig csodásan áll neki.
Dallos Bogi új hajszín

Puskás-Dallos Bogit az egész ország szőke, hosszú hajjal ismerte meg és zárta a szívébe, a gyönyörű énekesnő pedig sportosan elegáns, visszafogott stílusában meglehetősen következetes. Rajongói mindig örömmel fogadják, amikor bepillantást enged életébe Instagramon. Így volt ez többek közt akkor is, amikor mindössze 4 hónappal szülése után megmutatta elképesztően karcsú alakját. 

Ezúttal a fókusz nem alakjára, hanem hajára került, sokak nagy meglepetésére ugyanis Dallos Bogi új hajszínt választott magának. Igaz, nem történt drasztikus és drámai változás, csupán a tónust gondolták újra fodrászával, azonban jól látszik, hogy még egy kisebb eltérés is mennyire sokat számít, ha az összhatásról van szó.

Dallos Bogi szeméhez csodásan passzol az új, enyhén vörösbe hajló frizura árnyalata, mely kiemeli bőrének szépségét is. A frissen készített fotókat pedig természetesen nem hagyták szó nélkül az énekesnő rajongói sem. Záporoznak oldalára az elismerő hozzászólások. Van, aki azt említi meg, milyen szépen hangsúlyozza szemének színét, más elragadtatva állapítja meg, hogy Bogi a korral csak egyre szebbé válik.

Akad azonban olyan követő is, aki úgy véli, a szőke tónus előnyösebb viselet volt, és egyelőre szokatlannak érzi még az új megjelenést. A legfontosabb persze az, hogy Puskás-Dallos Bogi szemmel láthatóan remekül érzi magát bőrében és csak úgy ragyog vagány, megújult frizurájával.

Forrás: Instagram, Fotó: Central archív