Dallos Bogi megmutatta gyönyörű anyukáját – nem kérdés, kitől örökölte szépségét

2024. május 06.
Dallos Bogi tegnap, anyák napja alkalmából posztolt az Instagram-oldalára egy közös képet az édesanyjával.
Puskás-Dallos Bogi

Tegnap, május első vasárnapján ünnepeltük az anyák napját, aminek alkalmából a közösségi médiát is ellepték a cuki anyukás és gyerekes posztok. Puskás-Dallos Bogi sem felejtette el felköszönteni édesanyját, és a kedves szavak mellett az Instagram-oldalán egy közös képet is megosztott. (A képet itt tudod megnézni!) Az anya-lánya fotót látva már nem kérdés, hogy Dallos Bogi honnan örökölte szépségét! 

De nem csak édesanyjáról posztolt Bogi kedves képet – arról is megemlékezett, hogy immár ő maga is édesanya, köszönhetően a kisfiának, Ábelnek, akit a posztjában az énekesnő a tanítómesterének nevezett.

Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti 2019-ben ismerkedtek meg egymással. Ekkoriban együtt zsűriztek az X-Faktorban, és a megismerkedésük annyira jól sikerült, hogy végül 2021-ben el is jegyezték egymást. Dallos Bogi fél évvel később, egy vega és vegán esküvőn mondta ki az igent Puskás Petinek. Az esküvőjük után Bogi és Peti is felvették egymás vezetékneveit.

Dallos-Puskás Bogi várandósságának bejelentésébe egy vicces malőr csúszott, ugyanis Rácz Jenő elszólásának köszönhetően a rajongók hamarabb tudták meg a baba nemét, mint ahogy azt a páros nyilvánosságra hozta volna. Dallos Bogi az egész terhessége alatt osztott meg magáról hangulatos babaváró fotókat, a képek alapján nagyon élvezte az áldott állapotot.

Első gyermekük, Ábel 2023 szeptemberében született meg, és azóta is beragyogja a páros mindennapjait.

Fotó: Central Archiv