Puskás Peti és Dallos Bogi megható családi fotóval jelentkezett be egy különleges helyszínről

2024. június 10.
Puskás Peti és Dallos Bogi időnként betekintést enged a megható családi pillanataikba, így ez most sem történt másképp. A házaspár ezúttal egy különleges helyszínről jelentkezett be 9 hónapos kisfiukkal karöltve.
Dallos Bogi és Puskás Peti

Puskás-Dallos Peti és felesége, Puskás-Dallos Bogi láthatóan kiélvezik a szülői lét minden egyes percét, a házaspárról pedig csak úgy süt a boldogság, amit rendszerint meg is osztanak közösségi oldalukon. Az énekesek gyakran engednek bepillantást közös, családi életükbe, így aranyosabbnál aranyosabb fotókkal kápráztatják el követőiket. 

Puskás Peti és kisfia, Ábel például néhány héttel ezelőtt az egekbe lőtte az édifaktort legutóbbi közös fotójukkal, amelyen jól látszik, hogy az énekes minden lehetséges percet ki akar élvezni kisfiával. Persze a cuki fotókon túl Puskás Peti és felesége, Dallos Bogi a megható, közös családi pillanatokba is enged némi betekintést. Ilyen volt az is, amikor Bogi a holdfényes éjszakában bújt össze a mackó overallba öltöztetett kisfiával. 

A család ezúttal ismét egy megható családi fotót posztolt egy igen különleges helyszínről, vagyis a görög tengerpartról. A képet már-már áthatja a családi egység és a szeretet. A fotót ide kattintva tudod megtekinteni. 

9 hónaposunkkal ismét úton

– olvasható a bejegyzésben. 

Puskás Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg egymással. Ekkoriban együtt zsűriztek az X-Faktorban, megismerkedésük pedig  annyira jól sikerült, hogy végül 2021-ben el is jegyezték egymást. Dallos Bogi fél évvel később mondta ki az igent Puskás Petinek. Kisfiuk, Ábel 9 hónappal ezelőtt született meg, azonban a páros láthatóan nemcsak a szülői létet, hanem a babavárás minden percét élvezte. 

Forrás: Instagram Fotó: Centrál-archív