Egyre durvább dolgok derülnek ki P. Diddyről: Justin Biebert is abuzálhatta

2024. szeptember 26.
Az utóbbi időben egyre hangosabb a sajtó az 54 éves P. Diddytől, aki állítólag nőket erőszakolt meg, és még Justin Biebert is bántalmazhatta gyerekkorában.
P. Diddy Justin Biebert is abuzálhatta 

Hatalmas név a zene világában P. Diddy (eredeti nevén Sean Combs), aki nagy sikerű és ikonikus dalokat szállít hosszú évek óta, ám eredményei eltörpülni látszanak a botrányok mellett, amik az utóbbi időben kirobbantak. Szeptember 16-án letartóztatták New Yorkban, többek között nemi erőszak, szexuális zaklatás, zsarolás, illetve szexkereskedelem vádjával, ugyanis 2023-ban és 2024-ben is többen beperelték.

A híres rappert, P. Diddyt a volt barátnője, Cassie Ventura is szexuális zaklatással vádolja. Legalább 8-an perelték be, köztük egy újabb nő, Thalia Graves is, aki azt állítja, hogy a férfi és testőre két évtizeddel ezelőtt szexuálisan bántalmazták őt, és erről videót is készítettek.

Sokak szerint P. Diddy Justin Biebert is abuzálhatta

Sokak szerint P. Diddy Justin Biebert is abuzálhatta

Mi történt P. Diddyvel és Justin Bieberrel?

Justin Bieber karrierjének kezdeti szakaszában a videókból, fotókból és interjúkból egyértelműen kiderül, hogy P. Diddy jelentős szerepet játszott az énekes életében.

Justin Biebert Scooter Braun fedezte fel 2008-ban, mindössze 14 évesen, majd Usher szárnyai alá került, aki segített neki aláírni egy szerződést az RBMG Recordsszal. Nemsokára más előkelő zenészekkel, köztük P. Diddyvel dolgozott együtt, aki valósággal felkarolta őt.

Úgy tűnik, Justin Bieber később – szándékosan vagy nem, ezt nem tudni – elhatárolódott P. Diddytől. Ennek oka többek között az lehet, hogy P. Diddy olyan dolgokra vette rá kamasz korában a fiatal tehetséget, amiket ő nem szeretett volna, ám a popsztár erről sosem mesélt nyilvánosan.

Viszont a P. Diddyvel kapcsolatos vádak nyomán előkerült P. Diddy és Justin Bieber egy régi videója az interneten, amiben arról beszélgetnek, hogy „őrült” 48 órát töltenek együtt. Azóta sok rajongó eltöprengett azon, hogy mégis milyen hatások érhették azon a bulit a 15 éves Justin Biebert. 

P. Diddy a 2009-es videóban azt mondja: „48 órát tölt Diddyvel, és nem árulhatjuk el, hogy hol lógunk, és mit csinálunk. De ez határozottan egy 15 éves álma.” A videót eredetileg Justin tette fel a Youtube-csatornájára, és a mai napig ott van.

Állítólag a közelmúltban napvilágot látott egy Justin Bieber-dal, ami a TikTokon terjed, és a dal szövege a P. Diddy hírhedt bulijaira utalt: „Eltévedtem egy ‘Diddy’ bulin… Egy új Ferrarira vágytam, de sokkal többe került, mint a lelkem.”

Úgy tűnik, hogy a dal szexuális zaklatással és más helytelen magatartással kapcsolatos vádakra utal. De mivel nincs feljegyzés arról, hogy Justin Bieber valóban kiadott volna egy ilyen dalt, valószínűleg a mesterséges intelligencia generálta.

Forrás: Marie Claire Australia, Fotók: Getty Images