Forró képpel ünnepelte 5. évfordulójukat Justin Bieber

2023. szeptember 14.
Justin Bieber és Hailey Bieber 5. házassági évfordulójukat ünneplik, melynek alkalmából az énekes egy rakás szexi fotót is megosztott követőivel.
Hailey Bieber szülinapi köszöntője elárulja, milyen valójában a kapcsolatuk Justin Bieberrel

Azt már tudjuk, hogy Justin Bieber menthetetlen romantikus – ezt most ismét bebizonyította 5. házassági évfordulójuk alkalmából! Az énekes Instagram-oldalára posztolt ki egy adag fotót: elsőként egy szexi szelfit, melyen forró csókot váltanak Hailey Bieberrel. A többi képen különböző menő szettekben láthatjuk a párost és néhány cuki szelfi is érkezett, hogy megmutathassák az együtt töltött évek boldog közös pillanatait.

Justin Bieber persze szerelmes szöveget is írt a poszthoz: „A legfontosabb embernek, a szerelmemnek. Öt év. Rabul ejtetted a szívem. Lelkem mélyétől a csontjaimig tudom, hogy ez a közös kaland veled a legmerészebb elképzeléseimet is felülmúlja majd” – kezdi.

Majd ezzel zárja sorait: „Szóval merjünk továbbra is nagyot álmodni, bébi. Koccintsunk az örökkön örökkére! Szeretlek téged, minden porcikámmal.”

A jeles alkalom kapcsán persze sok gratuláció is érkezett Justin Bieber oldalára – a kommentszekcióban többek között Khloé Kardashian és Kendall Jenner is köszöntötte a fiatal szerelmeseket.

Forrás: People Fotó: Getty Images