P. Diddy botrányos partijain olyan sztárok is részt vettek, mint Leonardo DiCaprio és Ashton Kutcher

2024. október 01.
P. Diddy hírhedt bulijain rengeteg világsztár fordult meg. A partikon részt vett Leonardo DiCaprio, Usher, Ashton Kutcher is többek között.
P.Diddy botrány sztárok

Nem csitul a botrány P. Diddy körül. A szexkereskedelemmel és szervezett bűnözéssel vádolt zenei mogul partijain számtalan híresség fordult meg az évek alatt, a pletykák szerint sokan közülük a hírhedt rendezvényeken is. A híres vendégek listáján olyan nevek szerepelnek, mint Beyoncé, Jennifer Lopez, Justin Bieber és Usher.

P.Diddy partijain állítólag volt barátnője, Jennifer Lopez is jelen volt

P.D iddy partijain állítólag volt barátnője, Jennifer Lopez is jelen volt

Bár több sztár is elismerte, hogy részt vett P. Diddy által szervezett partikon, azt határozottan tagadják, hogy közük lett volna az állítólagos „Freak Off” bulikhoz, amelyek titkos, zárt körű események voltak és amelyeken az állítólagos szexuális visszaélések történtek.

Jennifer Lopez, aki korábban P.Diddy barátnője volt, Leonardo DiCaprio, Jay-Z, Ashton Kutcher és Kim Kardashian neve is a találgatások középpontjába került az összejövetelek kapcsán. Míg néhányan tagadják, hogy részt vettek volna a „Freak Off” bulikon, mások számára különösen kellemetlen felidézni ezeket a rendezvényeket. Ashton Kutcher például egy 2019-es interjúban „furcsa emlékként” írta le Diddy partijait, bár nem osztott meg róla részleteket.

Ashton Kutcher kellemetlen emlékként írja le P.Diddy bulijait

Ashton Kutcher kellemetlen emlékként írja le P. Diddy bulijait

Khloé Kardashian pedig egy korábbi „Keeping Up With the Kardashians” epizódban beszélt arról, hogy a P. Diddy által szervezett bulikon rendszeresen félig meztelen emberekkel találkozott, és említést tett arról is, hogy egyik alkalommal Justin Bieber is jelen volt.

Leonardo DiCaprio időközben hivatalosan is kijelentette, hogy semmi köze a „Freak Off” bulikhoz. A színészhez közeli források szerint bár DiCaprio részt vett Diddy néhány partiján a 2000-es évek elején, semmilyen módon nem volt köze az állítólagos bűncselekményekhez. Usher, aki szintén volt rá példa, hogy részt vett P. Diddy eseményein, elmondta, hogy fiatalon ismerte meg P. Diddy-t, és soha nem értette teljesen, mi is zajlik körülötte a bulikon, az utóbbi években pedig már inkább távol tartotta magát ezektől.

Leonardo DiCaprio tagadja, hogy közel lenne bármilyen módon a botrányhoz

Leonardo DiCaprio tagadja, hogy közel lenne bármilyen módon a botrányhoz

Forrás: Hindustan Times, Fotók: Getty Images