Leonardo DiCaprio barátnőjének gyűrű csillant azon az ujján

2024. március 27.
Leonardo DiCaprio és barátnője összefutottak egy laza ebédre, ekkor lehetett látni a gyűrűt a modell ujján.
Vittoria Ceretti és Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio és barátnője nemhogy nem szakítottak, de Vittoria Ceretti még egy ékszert is megvillantott gyűrűsujján.

Nemrég Los Angelesben kapták lencsevégre a párost, amint megálltak ebédelni egy burritos bodegánál. Leonardo DiCaprio és modell barátnője mindketten lazán, sportosan voltak felöltözve. DiCaprio egy sima fehér pólóban, keki shortban és fekete edzőcipőben, és persze az elmaradhatatlan baseballsapkában és maszkban próbálta leplezni magát, de nem járt sikerrel.

A 49 éves Leonardo DiCaprio mellett a 25 éves Vittoria Ceretti szintén lazára vette a figurát. Két fonott copffal, pulcsiban és farmerban volt, rendelés közben pedig könnyedén a színész vállára tette a kezét, ekkor szúrta ki a fotós a gyűrűt az ujján. A páros viszonyának közelségét mutatja az is, hogy Leonardo DiCaprio még adott is pár falatot a saját ételéből barátnőjének, akivel tavaly nyár óta vannak együtt. A képeket ITT tudod megnézni! 

Leonardo DiCaprio 25 éves modell barátnője, Vittoria Ceretti

Leonardo DiCaprio 25 éves modell barátnője, Vittoria Ceretti

Pár hete, Oscar-díj időszakában előkerült pár olyan felvétel, amin az látható, hogy Leonardo DiCaprio kissé talán túl intim módon öleli magához egyik munkatársát, a frissen elvált Teyana Taylort. A képek egy buliban készültek, ahol Taylor feltehetően a hangzavar miatt a színészhez közel hajolva mond valamit a fülébe, miközben DiCaprio gyengéden és intim módon a meztelen derekára helyezi a kezét, közel húzva magához. A fotókat ITT tudod megnézni! 

A Leonardo DiCaprioról és Teyana Taylorról készült képek miatt reppentek fel a pletykák, hogy lehetséges, Vittoria és a színész kapcsolata véget ért, de a közös ebédeléssel ez a teória megdőlni látszik. 

Forrás: dailymail.co.uk        Fotó: Getty Images