Leonardo DiCaprio fura szexuális szokásait cikizte egy 22 éves Playboy-modell

2024. március 01.
Leonardo DiCaprio szexuális életéről mondott meglepő dolgokat Hieke Konings Playboy-modell.
Leonardo DiCaprio egy újabb titokzatos nővel randizott

Leonardo DiCaprio szigorúan őrzött magánéletéről pletykált egy fiatal Playboy-modell. A 22 éves Hieke Konings arról számolt be, hogy egy privát, meghíváson alapuló buliban találkozott először Leonardo DiCaprióval Los Angelesben.

„A buliban láttam, hogy Leo egy asztalnál ül, fekete kapucnis pulcsiban és fekete baseballsapkában. Elkezdtünk szemezni, és később odajött hozzám az ügynöke, hogy Leonardo DiCaprio szeretne velem beszélgetni” – mondta Hieke.  

A Playboy-modell a beszélgetés során szóba hozta, hogy DiCaprio a hírek szerint kizárólag 25 év alatti modellekkel randizik, mire a színész bevallotta, hogy ebben a „vádpontban valóban bűnös”. 

Az este folytatásában elcsattant köztük egy csók, ami Hieke szerint oké volt, de „nem a legjobb csók, amit valaha kaptam”. Leonardo DiCaprio később felinvitálta a lakására, de a lány nem fogadta el a meghívást. „Látszott, hogy teljesen sokkolta az elutasító válasz. Persze, nincs ehhez hozzászokva. Amikor kifejtettem neki, hogy nem ismerem eléggé ahhoz, hogy felmenjek vele, nagyon kedvesen válaszolt. Ezt értékeltem. Ezután odafordult egy másik lányhoz, és elhívta őt a lakására, aki el is ment vele”.

Hieke úgy nyilatkozott, hogy bár ő nem feküdt le Leonardo DiCaprióval, több ismerőse is van, aki igen, és nagyon fura dolgokról számoltak be. Az egyik barátnő azt mondta, hogy Leo végig benn hagyta a fülhallgatóját a fülében, mert nem akarta hallani a lányt. Egy másik barátnő pedig azt mesélte, hogy DiCaprio egyenesen egy párnát rakott a fejére, hogy ne lássa az arcát. 

A Playboy-modell végül így zárta a mondandóját: „Nem…Leonardo DiCaprio túl fura és túl öreg”.

Forrás: dailymail.co.uk                Fotó: Getty Images

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés