Ashton Kutcher és Mila Kunis szerelmesen cukiskodtak

2024. július 05.
Ashton Kutcher, és felesége, Mila Kunis lassan 10 éve házasok, de még ma is fülig szerelmesek egymásba.
Ashton Kutcher Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis nem tudták levenni a kezüket egymásról még egy koncert idejére sem. A hollywoodi sztárpárt a londoni Hyde Parkban kapták lencsevégre egy Morgan Wallen-koncert közben.

A képeken a 46 éves Ashton Kutcher a feleségét hátulról átkarolva élvezte a műsort, a nyakába fúrta arcát és csak úgy sütött róla a szerelem. Mila Kunis is nagyon élte a bulit és önfeledten táncolt a pörgősebb dalokra. A cukiskodó párról készült friss képeket ITT tudod megnézni! 

Mila Kunis és Ashton Kutcher 2020-ban

Mila Kunis és Ashton Kutcher 2020-ban

A képek nem sokkal azután érkeztek, hogy Ashton Kutcher ismét egy balhé közepén találta magát kissé meggondolatlan megjegyzései miatt. A színész ugyanis nemrég a mesterséges intelligencia által nyújtott művészeti lehetőségekről lelkendezett egy műsorban, amivel sok filmgyári munkásnál kihúzta a gyufát.

Mila Kunis férje szerint a gépi intelligencia nemsoká képes lesz arra, hogy teljes filmeket írjon, rendezzen és gyártson le. Ashton Kutcher izgatottan beszélt a lehetőségről, hogy valaki csak legyártasson magának egy estére egy saját maga által kitalált filmet, ahelyett, hogy válogatnia kéne a már kész alkotásokból.

Kutcher kijelentése miatt jó sok hollywoodi filmszakembert és filmrajongót magára haragított. 

„Lehet, hogy egy Ashton Kutcher-filmet össze tudna dobni a mesterséges intelligencia, de egy jó filmet nem” – szólt be egy filmrajongó, a színész nem túl mély filmjeire utalva.

„Én nem egy új filmet gyártatnék a programmal, hanem egy új Ashton Kutchert” – égették tovább Kutchert.

Mindenesetre a koncerten készült képek alapján Mila Kunist és férjét nem nagyon zaklatták fel a bosszús hangok.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images