Angelina Jolie új szerelmétől hangos az internet

2024. október 02.
Angelina Jolie új párja állítólag az a rapper, akivel már Velencében is együtt látták. Azt mondják, a színésznő újra szerelmes.
Angelina Jolie szerelem

Egyre nagyobb hullámokat vetnek a pletykák Angelina Jolie körül. A sztár esetleges új kapcsolatáról szóló találgatások hangja ezúttal Instagramon közzétett fotók miatt erősödött fel. A színésznő és a brit rapper és politikai aktivista híresség, Akala ugyanazon az eseményen vettek részt. És már nem is először.

Többször látták őket együtt

A rendezvényt Jolie New York-i divatcége, az Atelier Jolie szervezte, a cég pedig jó néhány fotót osztott meg erről Instagramon. Köztük olyanokat is, melyeken Angelina Jolie, illetve a zenész és aktivista szerepel. A páros ezt megelőzően már korábban is feltűnt együtt. Akala elkísérte Jolie-t a Maria premierjére a New York-i Filmfesztiválon, és korábban Velencében is látták őket közösen.

A találgatások még tavaly kezdődtek el, amikor Akalát és Angelina Jolie-t együtt látták Jamaicában a Calabash Irodalmi Fesztiválon, ezt követően pedig Olaszországban, a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon is együtt fotózták le őket. Mindketten szenvedélyesen támogatják a társadalmi és humanitárius ügyeket, így a romantikus híreszteléseken túl közös társadalmi elkötelezettségük is alapot ad a spekulációra.

Angelina Jolie sokak szerint újra szerelmes

Angelina Jolie sokak szerint újra szerelmes

Mindketten elkötelezettek

Akala, eredeti nevén Kingslee James McLean Daley 1983-ban született Londonban. Művészeti karrierje mellett mélyen elkötelezett a társadalmi igazságosság kérdései iránt. Több zenei albumot adott ki, amelyekben gyakran foglalkozik politikai és társadalmi kérdésekkel, például az oktatással, rasszizmussal és a társadalmi egyenlőtlenségekkel. Emellett megalapította a Hip-Hop Shakespeare Companyt, amely a fiatalok oktatására koncentrál, összekapcsolva a hip-hopot Shakespeare művészetével.

Akala lehet Angelina Jolie új párja a híresztelések szerint

Akala lehet Angelina Jolie új párja a híresztelések szerint

Angelina Jolie évtizedek óta elkötelezett humanitárius aktivista, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságánál 2012-ben különmegbízottá nevezték ki. Több mint 60 országban járt már, hogy felhívja a figyelmet a menekültek és háborús áldozatok helyzetére. Aktivizmusának központjában a nők jogai és a szexuális erőszak áldozatainak segítése áll, 2013-ban alapította a „Preventing Sexual Violence Initiative”-t William Hague volt brit külügyminiszterrel, amely a háborús zónákban elkövetett szexuális erőszak megelőzését célozza.

Angelina Jolie elkötelezett a társadalmi kérdésekben

Angelina Jolie elkötelezett a társadalmi kérdésekben

Érthető tehát, hogy sokan úgy vélik, a két híresség közös céljai és törekvései csak még valószínűbbé teszik, hogy valóban egymásra találtak és szerelem szövődött közöttük. A bennfenntesek szerint ugyanakkor Angelina Jolie nem randizik jelenleg komolyan senkivel. Igaz, ez sokak számára csupán annyit jelent: a pár egyelőre nem szeretné világgá kürtölni kapcsolatát.

Akala is elhivatott aktivista, akárcsak Angelina Jolie

Akala is elhivatott aktivista, akárcsak Angelina Jolie

Forrás: DailyMail, Fotók: Instagram, GettyImages