Angelina Jolie egy új tetoválással üzent Brad Pittnek

2024. június 18.
Angelina Jolie egy új, madár tetoválást villantott a 77. Tony-gála vasárnapi ünnepségen. A rajongók szerint egyértelműen Brad Pittnek üzent vele.
Angelina Jolie egy új tetoválással üzent Brad Pittnek

A 49 éves színésznő mindenkit elkápráztatott a vasárnapi Tony-gálán, ahol egy gyönyörű, pánt nélküli zöld ruhában lépdelt a vörös szőnyegen, méghozzá a 15 éves lányam Vivienne társaságában.  A The Outsiders adaptáció producereként el is nyerte a Legjobb musical kategória díját. Ám nemcsak a sikerével és lélegzetelállító megjelenésével sikerült magára vonnia a figyelmet Angelina Jolie-nak.

Angelina Jolie és Vivienne Jolie a 77. Tony-gálán

Angelina Jolie és Vivienne Jolie a 77. Tony-gálán

Vajon Angelina Jolie a tetoválásával Brad Pittnek akart üzenni?

Angelina Jolie Hollywood egyik legjobban tetovált színésznője. Tetoválásai között szerepel többek között egy bengáli tigris, egy kereszt, egy khmer nyelven írt buddhista ima, és a gyermekei születési helyének földrajzi koordinátái.

A Tony-gálán lehetetlen volt nem észrevenni, hogy a Demóna sztárjának mellkasán egy új tetoválás díszeleg, ami egy verébszerű madarat ábrázolt enyhén kitárt szárnyakkal, hogy úgy tűnjön, mintha repülne. 

Vajon Angelina Jolie az új tetoválásával Brad Pittnek üzent?

Vajon Angelina Jolie az új tetoválásával Brad Pittnek üzent?

Angelina Jolie – aki egy zűrzavaros válási csatába keveredett volt férjével, Brad Pittel – úgy döntött, hogy nem ad semmilyen színes részletet a tetováláshoz, helyette egy egyszerű, fekete színt választott. Ő maga viszont nem kommentálta a tetoválása jelentését.

A verebek különleges jelentést hordozhatnak, és köztudottan a szabadságot, a szeretetet és a hűséget szimbolizálják. Mondani sem kell, a rajongók nyomban találgatni kezdték a tetoválás lehetséges jelentését, és arra a következtetésre jutottak, hogy a színésznő bizonyára Brad Pittnek kívánt üzenni.

@marieclairehun

Angelina Jolie és lánya, Vivienne Jolie-Pitt részt vett a Broadway egyik legnagyobb eseményén, a Tony-gálán. A különleges eseményen az anya-lánya páros mindenkit levett a lábáról.✨ #angelinajolie #fashion #divat #tonyawards

♬ original sound – ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ – ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ

Az utóbbi időben eléggé elharapóztak a válás körüli botrányok. Idén májusban Vivienne elhagyta a Pitt vezetéknevet és Vivienne Jolie-ként szerepelt a The Outsiders stáblistában. Brad Pitt másik lánya, Shiloh pedig hivatalosan is kérvényezte, hogy töröljék a vezetéknevéből a „Pitt” nevet. Brad Pitt és Angelina Jolie legidősebb gyerekei, Maddox, Pax és Zahara szintén nem használják apjuk vezetéknevét. 

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images