Angelina Jolie és csoda szép lánya csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen

2024. április 12.
Angelina Jolie új musical-előadásának bemutatójára ezúttal kisebbik lánya, Vivienne kísérte el a színésznőt, akinek szintén sok munkája volt a darabban. Az anya-lánya páros csodásan nézett ki az eseményen.
Angelina Jolie a musical bemutatóján

A médiában legtöbbször Angelina Jolie idősebbik lányát, Shiloh Jolie-Pitt-et láthatjuk legtöbbször édesanyja mellett, azonban nemrég ritkán látott lánya, Vivienne kísérte el egy vörös szőnyeges eseményre. Az anya-lánya páros a The Outsiders című musical broadway-i bemutatóján pózolt együtt. A színésznő új musical-előadásába pedig állítólag Vivienne is besegített. 

Az eseményen a 48 éves Oscar-díjas színésznő egy földig érő, csillogó arany ruhát viselt, amelyet egy világosbarna köpeny borított. A kicsit túlméretezett, geometriai formát alkotó fülbevalója és a Jolie-tól már megszokott tűzpiros rúzs remekül kiegészítette az összeállítást. Vivienne az eseményre egy sötétkék overallt választott, halványkék tornacipővel karöltve. Vállig érő haját pedig kiengedve hagyta.

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt és Justin Levine

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt és Justin Levine

Angelina Jolie még a premier előtt elmondta, hogy ő volt a musical társproducere, éppen ezért lányát is arra biztatta, hogy nézzen bele a darabba. Vivienne nem sokkal később önkéntes asszisztensként dolgozott az előadáson. 

„Ott volt, hogy bármilyen módon segítsen, ez idő alatt pedig rengeteget tanult Justin Levine-től és az egész kreatív csapattól” – nyilatkozta Angelina Jolie. 

Angelina Jolie elmondása alapján lánya nagyon megfontoltan és komolyan foglalkozik a színházzal, továbbá keményen megdolgozik azért, hogy megértse, mivel lehet a legjobban hozzájárulni a színházi élethez. Vivienne a 2014-es Demóna című filmben is feltűnt Jolie mellett. 

„Viv anyámra emlékeztet abban, hogy nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támogassa más kreatív munkáját.”

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images