Meghan Markle lélegzetelállítóan gyönyörű vörös ruhájában – amit ráadásul nem először viselt

2024. október 07.
Meghan Markle a 2024-es Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján jelent meg egy meglehetősen ismerős ruhában, amelyben ezúttal is lehengerlően festett.
Meghan Markle vörös ruha

A hercegné híres arról, hogy új életet lehel nyilvánosság előtt már viselt, gyönyörű ruhadarabjaiba. Ezt tette a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján is, amely a kórház betegei és gyermekgyógyászati dolgozói előtt tisztelgett.  

„A munka, amit végeznek, túlvilági” – mondta Sussex hercegnéje a vörös szőnyegen. „Anyaként tudom hogy senki sem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy egy ilyen helyre kelljen mennie, de ha mégis muszáj, a legjobb hely a világon, ahová mehet, a Los Angeles-i Gyermekkórház lenne”.

Az eseményre Markle egy Carolina Herrera által készített, lehengerlő vörös ruhát választott – és nem először.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

 

Meghan Markle először az Intrepid Museum Salute To Freedom gáláján viselte a piros selyem-faille ruhát, amelyen Harry herceggel együtt vett részt 2021 novemberében. Akkor a ruha némileg más fazonban tündökölt, ekkor ugyanis a királyné egy selyem anyaggal kötötte össze derékban.

Hogy ugyanannak a ruhának más kisugárzást kölcsönözzön, Markle ezúttal nem kötötte meg a derekánál, hanem hagyta szabadon aláomlani a lágy esésű ruhát. Így a hosszú oszlopsziluett és a lábszárkivágás magára vonhatta a figyelmet. A letisztult, mégis elegáns összhatást Meghan Markle minimalista ékszerekkel és a hozzá illő vörös szaténszandállal viselte, ami csak felerősítette a királyné szettjének könnyed sikkjét.  

Persze nem ez az első alkalom, hogy Markle úgy döntött, hogy a vörös szőnyegre egy nem újonnan beszerzett darabot választ a saját ruhatárából. A hercegné már többször adott második életet ruháinak, amelyeken apró változtatásokat eszközölt.

Az év elején például a királyné újra viselte azt a sárga Carolina Herrera ruhát, amelyet a Lilibet hercegnővel való terhességének bejelentésekor viselt 2021-ben. Ezt tette már korábban a Sentaler kabátjaival vagy a Stella McCartney és Aritzia ruháival is – ezzel is bizonyítva, hogy a tökéletes, imádott darabokat újra és újra lehet viselni – akár egy kis csavarral. Nyilvánvaló, hogy ez a formaruhákra is érvényes; elég csak a sziluetteket kissé megváltoztatni, és még egy báli ruha is válhat egy új divatpillanattá.

Forrás: Vogue, fotó: Getty Images