Meghan Markle úgy ragyogott, mint egy hercegnő a merészen kivágott ruhájában

2024. április 15.
Harry herceg és Meghan Markle a barátaikkal vettek részt egy meghitt vacsorán, ahol a sussexi hercegné rendkívül elegánsan nézett ki.
Meghan Markle ruhája

Meghan Markle fantasztikusan nézett ki, amikor a minap a férjével, Harry herceggel egy meghitt vacsorán vett részt, amivel a herceg Sentebale elnevezésű jótékonysági szervezetét támogatták. A vacsorára Miamiban került sor, ahova Meghan Markle és Harry herceg a hétvégén egy adománygyűjtő pólóbajnokság miatt érkezett.

A Royal Salute Polo Challenge nevű sporteseményt minden évben a 2006-ban Harry által alapított jótékonysági szervezet, a Sentebale javára rendezik meg, amely a Dél-Afrikában élő fiatalokat és gyermekeket támogatja. Az eseményen Harry volt a Royal Salute Sentebale csapatának kapitánya a Grand Champions Team ellen, és csapata diadalmasan nyert.

A meccs után Meghan Markle és Harry herceg egy fényűző vacsorán vett részt, ahol csatlakoztak a párhoz közeli barátaik is, a pólójátékos Nacho Figueras és párja, Delfina Blaquier. A vacsorán Meghan Markle egészen káprázatosan nézett ki: egy fekete, hát nélküli St. Agni midi ruhát viselt, amit fekete-arany Christian Dior fülbevalókkal egészített ki, miközben a haját elegánsan kontyba fogta. (Lapozz a részletekért!)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) által megosztott bejegyzés

A hétvégén derült ki, hogy a Netlix streamingszolgáltató egy újabb sorozatot fog készíteni a hercegi párral. A Netflix új sorozatának ezúttal a lovaspóló lesz a témája, amelyben a Harry herceg és Meghan Markle executive producerként fog tevékenykedni.

Azt is tudni lehet, hogy a pólóról szóló sorozat mellett lesz egy másik műsora is a hercegi párnak, amely „a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit” ünnepli majd, Meghan Markle vezetésével. Az életmódműsor bejelentése nem sokkal azután történt, hogy a hercegné bemutatta új márkáját, az American Riviera Orchardot, amely a hírek szerint többek között lakberendezési tárgyakat és főzőfűszereket fog árulni.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images