Több mint kétmillió forintos kabátjában járta Beverly Hills utcáit Meghan Markle

2024. február 23.
Meghan Markle gardróbjában az idei évben is helyet kaptak a barna színű ruhadarabok, ezúttal pedig nem is akármilyen kabátban jelent meg Beverly Hills utcáin. A sussexi hercegnét egy több mint kétmillió forintot érő kabátban kapták lencsevégre.
Meghan Markle több mint 2 millió forintot érő kabátja

Meghan Markle és Harry herceg felett az utóbbi időben többnyire a botrányok fellege lebeg – nemcsak a sussexi herceg, hanem a hercegné személye is megosztja a közvéleményt. Ennek ellenére egy dologban egyetérthetünk, mégpedig abban, hogy Meghan Markle lezser eleganciáját nem lehet nem szeretni. A hercegné már a királyi időkben is álomszettekben jelent meg a különböző eseményeken, amelyből láthatóan továbbra sem adott alább, legyen szó egy kényelmes ruhadarabról, vagy a vörös szőnyeges kosztümjeiről. 

Ugyan Meghan mindig elegáns, azonban a barna különösen jól áll neki, aminek ékes bizonyítékául szolgál a tavalyi évben viselt monokróm barna kosztümje is. Az egykori színésznő gardróbjából láthatóan az idei évben is dominálnak a barna színek, hiszen nemrég az egyik kedvenc kabátjában kapták lencsevégre. Meghant a Cipriani Beverly Hillsben fényképezték le, ahol a Givenchy korábbi kreatív igazgatójával, Clare Waight Kellerrel vacsorázott. 

A sussexi hercegné egy szintén barna, Max Mara kasmír kabátot viselt, amit persze egy hozzá illő velúr Cesta Collective táska díszített. A kabát ára 6250 dollár, azaz több mint 2 millió forint, míg a táska 490 dollár, vagyis 175 ezer forint. Meghannek kiegészítésként egy fekete garbóra és egy bő szárú nadrágra esett a választása.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images