A 75 éves Richard Gere nem tudta levenni a kezét fiatal feleségéről a Zürichi Filmfesztivál vörös szőnyegén

2024. október 09.
Richard Gere és fiatal felesége között dúl a szerelem. A pár a minap a vörös szőnyegen vonult végig együtt.
Richard Gere felesége

Micsoda nő! 75 éves sztárja fülig szerelmesnek látszott, amikor a minap a Zürichi Filmfesztivál vörös szőnyegén pózolt feleségével. Richard Gere nem fogta vissza magát. Akamerák előtt kezdte el csókolgatni és ölelgetni a 41 éves Alejandra Silvát, aki boldogan viszonozta a kedves gesztust.

Richard Gere és felesége a Wisdom of Happiness című film vetítésén vettek részt, amelynek a színész volt a producere. A férfi egy klasszikus fekete szmokingot viselt, míg Alejandra Silva egy ezüstös részletekkel díszített, földig érő fehér ruhát.

A pár a múlt hónapban egy másik vörös szőnyeges eseményen is részt vett. Megjelentek az amfAR gálán, valamint a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál egyik estélyén.

A 75 éves Richard Gere nem tudta levenni a kezét fiatal feleségéről

A 75 éves Richard Gere nem tudta levenni a kezét fiatal feleségéről

Richard Gere és Alejandra Silva 2018-ban házasodtak össze a legnagyobb titokban, és nemrég ünnepelték a hatodik házassági évfordulójukat. A magánéletüket próbálják távol tartani a kíváncsi szemektől, így hát a két közös gyerekükről sem lehet sokat tudni. Az biztos, hogy a párnak két fia született, az 5 éves Alexander, és 4 éves öccse, akinek eddig nem árulták el a nevét. 

Richard Gere korábbi feleségei

Richard Gere-nek ez a harmadik házassága. Korábban, 2002 és 2016 között Carey Lowell modell volt a felesége, akivel van is egy közös fiuk, a 24 éves Homer.

Alejandra Silva Richard Gere harmadik felesége

Alejandra Silva Richard Gere harmadik felesége

Első felesége pedig a szintén modell Cindy Crawford volt, 1991-től 1995-ig. Crawford a közelmúltban így nyilatkozott a Richard Gere-rel kötött házasságról: „Ő idősebb volt, így én belekerültem az ő köreibe, és nem csináltam már többé azokat a dolgokat, mint egy normális huszonéves” – mondta, megjegyezve, hogy „hajlandó volt átformálni” magát, hogy együtt lehessen Richard Gere-rel, aki 17 évvel idősebb volt nála.

Alejandra Silva is volt már házas, 2012 és 2015 között Govind Friedland üzletember felesége volt, és az egykori párnak született egy közös gyereke is, a 10 éves Albert. 

Fotó: Getty Images