Richard Gere a ritkán látott, 34 évvel fiatalabb feleségével vonult a vörös szőnyegen

2024. április 12.
Richard Gere és ritkán látott felesége tegnap együtt vonult a vörös szőnyegen. A pár láthatóan még mindig odavan egymásért.
Richard Gere felesége

A 74 éves Richard Gere és 41 éves felesége, Alejandra Silva szerda este a jó ügy érdekében együtt vonultak a vörös szőnyegen. A pár azon a 2024-es City Harvest gálán vett részt New Yorkban, amelyet azért hoztak létre, hogy pénzt gyűjtsenek a rászorultak közétkeztetésére. Richard Gere és felesége rendkívül zárkózottan élik mindennapjaikat, ezért is lesz akkora visszhangja, ha valahol egymás oldalán jelennek meg.

A Micsoda nő! című film 74 éves sztárja egy tengerészkék öltönyben, világoskék ingben és fekete cipőben pompázott. Alejandra Silva egy BCBG Max Azria fekete, fodros estélyi ruhában tündökölt, amely spagettipántokkal és áttetsző míderrel volt díszítve. A tüllruhát csillogó ezüst nyaklánccal és hozzá illő fülbevalóval párosította.

Richard Gere a feleségével lépett a vörös szőnyegre

Richard Gere a feleségével lépett a vörös szőnyegre

Richard Gere és Alejandra Silva 2018-ban házasodtak össze a legnagyobb titokban, és nemrég ünnepelték a hatodik házassági évfordulójukat. A magánéletüket próbálják távol tartani a kíváncsi szemektől, így hát a két közös gyerekükről sem lehet sokat tudni. Az biztos, hogy a párnak két fia született, az 5 éves Alexander, és 4 éves öccse, akinek eddig nem árulták el a nevét. 

Richard Gere korábbi feleségei

Richard Gere-nek ez a harmadik házassága. Korábban, 2002 és 2016 között Carey Lowell modell volt a felesége, akivel van is egy közös fiuk, a 24 éves Homer.

Első felesége pedig a szintén modell Cindy Crawford volt, 1991-től 1995-ig. Crawford a közelmúltban így nyilatkozott a Richard Gere-rel kötött házasságról: „Ő idősebb volt, így én belekerültem az ő köreibe, és nem csináltam már többé azokat a dolgokat, mint egy normális huszonéves” – mondta, megjegyezve, hogy „hajlandó volt átformálni” magát, hogy együtt lehessen Richard Gere-rel, aki 17 évvel idősebb volt nála.

Alejandra Silva is volt már házas, 2012 és 2015 között Govind Friedland üzletember felesége volt, és az egykori párnak született egy közös gyereke is, a 10 éves Albert. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images