Richard Gere megmutatta 34 évvel fiatalabb feleségét

2023. január 19.
A 73 éves sztár ritkán mutatkozik közösen fiatal feleségével, Alejandra Silvával, most azonban együtt jelentek meg Richard Gere friss filmjének bemutatóján.

A Micsoda nő! sztárja állítólag nagyon elemében volt a vörös szőnyegen, amit a legtöbben fiatal felesége, Alejandra Silva elsöprő energiáinak tudnak be. A 73 éves Richard Gere le sem tudta venni a szemét 39 éves feleségéről, aki egy elegáns, izgalmasan dekoltált meggypiros ruhát és csillogó, mégis visszafogott ékszereket viselt.

richard-gere-alejandra-silva-premier-korkulonbseg

A páros Richard Gere legújabb filmje, a Maybe I Do című romantikus komédia premierjén jelent meg együtt. A filmben egy fiatal pár Michelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) esküvőre készül, a nagy nap alkalmából pedig eljön az ideje, hogy a szülők is találkozzanak. Hamar kiderül azonban, hogy a szülők már jól ismerik egymást, ez pedig természetesen mindenféle bonyodalmakhoz vezet. A filmben Richard Gere Diane Keaton oldalán alakítja az egyik örömapát.

richard-gere-alejandra-silva-premier-korkulonbseg

Richard Gere és Alejandra Silva még 2018-ban házasodott össze, két fiút nevelnek közösen. Bár magánéletükbe ritkán engednek bepillantást és a vörös szőnyegen sem gyakran mutatkoznak együtt, a legfrissebb képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy még mindig dúl köztük a szerelem!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images