Hugh Jackman a saját életénél is jobban védi gyerekeit – itt van minden, amit tudni lehet róluk

2024. október 11.
Hugh Jackmannek két örökbefogadott gyereke van Deborra-Lee Furness-szel, akivel 27 évig volt házas, mielőtt 2023-ban bejelentette a válásukat. Lássuk, mit lehet tudni Oscarról és Aváról!
Hugh Jackman: ezeket érdemes tudni a gyerekeiről
  • Hugh Jackman az Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas ausztrál film- és színházi színész, valamint producer 1968. október 12-én született.
  • 1996-ban házasodtak össze Deborra-Lee Furness-szel, akivel 2023-ban váltak el.
  • 2000-ben fogadták örökbe fiukat, Oscart (23), és 2005-ben a lányukat, Avát (19).

Hugh Jackmannek és Deborra-Lee Furnessnek két gyermeke van. A pár 1995-ben ismerkedett meg a Correlli című ausztrál sorozat forgatásán, és 1996-ban házasodtak össze. 2000-ben fogadták örökbe Oscart, 2005-ben pedig Avát.

Közel három évtizedes házasság után azonban Hugh Jackman és Deborra-Lee Furnessnek elváltak. Ám előtte, az elmúlt harminc évben mindent megtettek a szülők azért, hogy hálára tanítsák a gyerekeiket és értékeljék azt, amijük van. „A gyerekeimnek nagyon sok kiváltságuk van” – mondta Hugh Jackman 2018-ban a People-nek. „És szeretném, ha tudnák, kötelességük, hogy ezeket az előnyöket mások megsegítésére használják fel.”

Amellett, hogy alázatosságra és szerénységre nevelték a gyerekeiket, Hugh Jackman és felesége igyekeztek távol tartani a reflektorfénytől a csemetéiket. Ritkán osztanak meg képeket fiukról és a lányukról, és a legtöbb nyilvános rendezvényre sem viszik őket magukkal.

Hugh Jackmannek és Deborra-Lee Furness gyerekei: Ava és Oscar

Hugh Jackmannek és Deborra-Lee Furness gyerekei: Ava és Oscar

Itt van minden, amit érdemes tudni Hugh Jackman gyerekeiről:

Oscar Maximilian Jackman, 23

Miután túl voltak néhány vetélésen és egy sikertelen lombik programon, Hugh Jackman és felesége úgy döntöttek, hogy örökbefogadnak egy hátrányos helyzetű gyereket, amire mindig is készültek.

Ahogy Oscar nagyobb lett, Hugh Jackman és felesége komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy tiszteljék fiuk örökségét. „Amikor a fiam kisebb volt, rájött, hogy részben bosnyák, ezért elmentünk és vettünk egy horvát/bosnyák szakácskönyvet, és nagyon büszke volt arra, hogy 7 évesen haza vihette” – mondta Deborra-Lee Furnessnek a People-nek 2020-ban.

Hugh Jackman mindig is tisztában volt azzal a nyomással, amellyel fia szembesült, hogy az apja híres ember. „Rozsomák fiának lenni hatalmas teher lehet. Apám könyvelő volt, és azt hittem, hogy az klassz dolog, de senkit sem érdekelt” – mondta a színész.

Hugh Jackman 2019-ben mesélte azt, hogy Oscar a középiskola befejezésére készült vagyis mostanra már egyetemista lehet.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Oscar Jackman (@official_oscarjackman) által megosztott bejegyzés

Ava Eliot Jackman, 19

Egy másik People-nek adott 2020-as interjúban Deborra-Lee Furnessnek megosztotta, hogy ő és Hugh Jackman valóban nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy mindkét gyerekük ismerje kulturális hátterét. „A lányomnak mexikói származása van, ezért voltunk Mexikóban” – mondta.

Hugh Jackman korábban arról is mesélt, hogy lánya mindig is szeretett iskolába járni. „Alig várja, hogy indulhasson. Hazajön, és mindent elmesél a napjáról”, és hozzátette: „Szereti az életet, és olyan, mint Deb. Hihetetlen nézni.” – idézi a színész a Today.

Ezenkívül lányát függetlennek és rendezettnek jellemezte Hugh Jackman. „Körbejár a házban, becsukja a fiókokat, és összeszedi a dolgokat” – mondta.

Ava kedvenc Hugh Jackman filmje A legnagyobb showman (2017), amelyben apja PT Barnumot, a Barnum&Bailey Cirkusz társalapítóját alakítja. A büszke apa azt is megosztotta, hogy Ava nagy rajongója Zendayának, akivel együtt szerepelt a filmben.

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gabriele (@tamarama_68) által megosztott bejegyzés

Források: People, Today, Fotók: Getty Images