Feszült videón Nicole Kidman és Salma Hayek – találgat a net, mi történhetett közöttük

2024. október 14.
A két színésznő között különös jelenet játszódott le. Találgatják a nézők, vajon mi történhetett valójában.
Nicole Kidman viselkedése kapcsán elindultak a találgatások

Feszültnek tűnő pillanatokat örökített meg a kamera a párizsi divathéten, ahol a két szupersztár között furcsa jelenet zajlott.

Zavarba ejtő felvétel terjed a neten

Nicole Kidman és Salma Hayek a párizsi divathéten még szeptember végén vettek részt a Balenciaga kollekciójának bemutatóján. A rendezvényen különös videó készült, mely az interneten a hétvégén kezdett el viharos sebességgel terjedni. Úgy tűnik rajta, mintha Nicole Kidman eltolná Salma Hayek kezét magáról, amikor éppen Katy Perryvel készül pózolni egy fotóhoz.

Nem világos egyértelműen, hogy mi történt közöttük, ráadásul Nicole Kidman napszemüveget is visel, Salma Hayek arcán ugyanakkor zavar, egyesek szerint egyenesen csalódottság tükröződik.

@nacorules1 #fyp #parati #xybca #fypシ゚viral #salmahayek #nicolekidman #pasarelabalenciaga #amigasyrivales ♬ sonido original - Nacorules

A jelenet végén ugyanakkor puszit adnak egymásnak és váltanak is egymással néhány szót, talán éppen azzal a céllal, hogy a feszültséget vagy félreértést feloldják egymás között.

A színésznők és menedzsereik nem reagáltak eddig a kérdésre, hogy mi is történt pontosan a helyszínen. Egyes találgatások szerint viszont akár az is állhat a háttérben, hogy édesanyja halála után ez volt Nicole Kidman első nyilvános megjelenése, a színésznő pedig gyásza során esetleg érzékenyebb vagy ingerültebb lehetett a megszokottnál.

Nicole Kidman viselkedése kapcsán elindultak a találgatások

Nicole Kidman viselkedése kapcsán elindultak a találgatások

Az ausztrál színésznő még szeptember elején árulta el, hogy szeretett édesanyja 84 éves korában meghalt. „Ma érkeztem Velencébe, és nem sokkal később megtudtam, hogy a gyönyörű, bátor édesanyám, Janelle Ann Kidman nemrég meghalt” –  nyilatkozta akkor. „Sokkos állapotban vagyok, és a családomhoz kell mennem, de ez a díj neki szól, ő formált engem, ő vezetett, és ő alkotott” – osztotta meg érzéseit a Velencei Filmfesztiválon, ahol a Babygirl című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női főszereplő díját. 

Forrás: PageSix, Fotók: GettyImages