Nicole Kidman magasabb szintre emelte a pucérruha fogalmát

2024. június 14.
Nicole Kidman egy elegáns, magasabb szintre emelt pucérruhában mágnesként vonzotta a tekinteteket legújabb filmje premierjén.
Nicole Kidman pucérruha

Nicole Kidman továbbra is kifogástalan ízléssel választja meg ruháit a fontosabb eseményekre. 

Tegnap este mutatták be Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King legújabb filmjét Los Angelesben, erre az alkalomra választotta a színésznő ezt a különleges szerelést.

@marieclairehun

Nicole Kidman egy elegáns, magasabb szintre emelt pucérruhában mágnesként vonzotta a tekinteteket legújabb filmje premierjén.✨ #nicolekidman #fashion #divat

♬ Shootout (Sped Up) – Izzamuzzic & Julien Marchal

Az 56 éves Nicole Kidman egy testhez álló, pánt nélküli púderrózsaszín pucérruhát választott az alkalomra, amelynek színe tökéletesen egybeolvadt a bőrtónusával. Ennek következtében egészen olyan benyomást kelt Nicole Kidman ruhája, mintha pucérruha lenne, de közben mégsem átlátszó. A fűző jellegű felsőrész és a magasan felsliccelt szoknya csak pluszban fokozta a ruha szexisségét. 

Nicole Kidman lélegzetelállító volt elegáns pucérruhájában

Nicole Kidman lélegzetelállító volt elegáns pucérruhájában

Az ausztrál Nicole Kidman nem csak a filmes szakemberek elismerését vívta ki remek alakításaival, de a divat világában is szeretik kifinomult ízlését.

Hoztunk egy válogatást Nicole Kidman legjobb szettjeiből.

1. Nicole Kidman a 2024-es Met-gálán

Az idei Met-gálára Nicole Kidman egy neki készített Balenciaga estélyiben érkezett. A ruha egy modern verziója Cristóbal Balenciaga 1950-es években legyártott estélyijének, amit a színésznő maga választott ki inspirációként ehhez a fekete-fehér szetthez.

Nicole Kidman Balenciagaban

Nicole Kidman Balenciagában

2. Nicole Kidman csillogó nadrágkosztümben

A mindig nagyon elegáns Nicole Kidman egy zenei díjátadóra választotta ezt a Chanel kosztümöt. Általában a színésznő van a reflektorfényben a családjukból, de ezen az estén férjéé, Keith Urban countryzenészé volt a főszerep, így Nicole is kicsit lazábbra vette a figurát. Vannak, akik szerint ez a szerelés kicsit unalmasnak, szomorkásnak hat, de mi nagyon szerettük a színésznőn.

Nicole Kidman Chanel nadrágkosztümben

Nicole Kidman Chanel nadrágkosztümben

3. Nicole Kidman aranyszoborrá változott

A Moulin Rouge sztárja nemrég kapott életműdíjat az Amerikai Filmakadémiától. Ehhez az estéhez ismét Balenciaga dukált, ráadásul aranyban. Ebben a ragyogó ruhában Nicole Kidman egy két lábra állt Oscar-szoborrá változott.

Nicole Kidman ragyogó aranyruhában

Nicole Kidman ragyogó arany ruhában

4. Nicole Kidman a 2023-as Oscar-díj-átadón

Most már mindenki számára egyértelmű, hogy Nicole Kidman kedveli a testhez simuló, egyenes vonalú ruhákat. Ebbe a sorba illeszkedik ez a csodás Armani Privé ruha, amit tavaly februárban viselt. 

Nicole Kidman egy szexi Armani Privé ruhában

Nicole Kidman egy szexi Armani Privé ruhában

5. Nicole Kidman néha bevállalja a bátrabb mintákat is

Bár Nicole Kidman egyértelműen az old Hollywood glamour nagyasszonya, néha gondol egyet, és felrázza a dolgokat. Mint például ezzel a remek Etro ruhával, aminek a színe csodásan passzol a színésznő eperszőke tincseihez, a mintája pedig ad neki egy kis bohém csavart is.

Nicole Kidmannek a mintás ruhák is remekül állnak

Nicole Kidmannek a mintás ruhák is remekül állnak

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images