A teljesen összetört Harry Styles szívfacsaró sorokkal búcsúzik Liam Payne-től

2024. október 18.
Harry Styles az Instagramon reagált Liam Payne halálára. Érzelmes és végtelenül megindító sorokkal búcsúzott a One Direction egykori énekesétől.
Harry Styles szívfacsaró sorokkal búcsúzik Liam Payne-től

Ahogy azt mi is megírtuk, a 31 éves Liam Payne holttestét szerda este találták meg Buenos Airesben, Argentínában, miután kizuhant egy hotel harmadik emeleti erkélyéről. Szülei, két idősebb nővére és hétéves fia, Bear maradtak utána. A hatóságok még vizsgálják Liam Payne halálának pontos körülményeit. Annyit elárultak, hogy jelenleg az énekes boncolását végzik.

Harry Styles az Instagramon reagált Liam Payne halálára, ami nagyon nehéz lehetett számára, hiszen szinte együtt nőttek fel. Mindketten a One Direction fiúbanda tagjaként váltak híressé. Harry Styles és Liam Payne is részt vettek az brit X-Faktor tehetségkutatóban, és miután kiestek, másik három énekessel együtt megalapították 2010-ben a One Directiont. Az együttes 2015-ös megszűnése után Liam Payne szólókarrierbe kezdett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés

A 30 éves Harry Styles a bejegyzésében azt írta: „Legnagyobb öröme az volt, hogy másokat boldoggá tegyen, megtiszteltetés volt mellette lenni, amikor ezt tette”, majd így folytatta: „Melegszívű, támogató és hihetetlenül szeretetteljes volt. Az együtt töltött évek örökre életem legbecsesebb évei között maradnak. Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom. Megszakad a szívem Karenért, Geoffért, Nicolaért és Ruthért, a fiáért, Bearért, és mindazokért a világon, akik ismerték és szerették őt, ahogy én is.”

Még Harry Styles édesanyja, Anne Twist is posztolt a halálhír bejelentése után egy összetört szív emojit az Instagramon. „Csak egy fiú” – írta mellé.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images