Harry Styles leköpte Chris Pine-t a velencei filmfesztiválon?

2022. szeptember 06.
A két színész a Nincs baj, drágám (Don't worry Darling) című filmben szerepel együtt, a velencei filmfesztiválon pedig elég különös interakció zajlott közöttük. A Twitteren keringő videóból nehéz megállapítani, hogy Harry Styles tényleg ráköpött-e kollégájára, vagy csak valami nagyon furcsa mozdulatot tett felé.

Az Olivia Wilde által jegyzett Nincs baj, drágám (Don’t Worry Darling) bemutatójának alkalmából utazott a velencei filmfesztiválra Harry Styles és Chris Pine, ahol eléggé különös interakció zajlott a két színész között. Az esetről készült felvétel alapján nehéz pontosan megállapítani, hogy mi történik, de annyi biztos, hogy Styles köpésre álló szájmozdulattal, erősen Pine felé hajolva ül le a székébe, a furcsa gesztus után pedig Pine is eléggé zavart/rosszalló képet vág. A twitterezők egy része szerint biztos, hogy ez egy nyilvános leköpés volt, de a videót mindenki megnézheti, és eldöntheti maga – volt köpés vagy nem?

A köpésteóriát erősítheti az a feltételezés (vagy talán inkább összeesküvés-elmélet), miszerint a film készítése során a stáb két egymásnak feszülő táborra szakadt: az egy párt alkotó Harry Styles-Olivia Wilde páros kerülhetett szembe Chris Pine-nal és Florence Pugh-val. Ezt igazolhatja, hogy Pine látványosan sokat dicsérte filmbeli kolléganőjét, Florence Pugh-t, akivel láthatólag nagyon jól megértik egymást, és a nyilvánosság előtt is sokat mutatkoznak együtt, míg Pine a Twitterezők szerint meglehetősen unott képpel hallgatta, mikor Styles beszélt. Pugh a film promóciójának több pontján is távol maradt, amit a rajongók a Styles-Wilde párossal szembeni vélt ellenérzéseinek tudnak be.

Harry-Styles-Chris-Pine-Velencei-Filmfesztival-kopes

De hogy mindez tényleg megért-e egy köpetet Styles részéről, azt talán sosem fogjuk biztosan tudni.

A Nincs baj, drágámot egyébként Magyarországon is bemutatják, szeptember 22. a várható premier!

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!