Harry Styles legpolgárpukkasztóbb és legszexibb szettjeivel ünnepeljük a 30 éves sztárt

2024. február 01.
A 30. születésnapját ünneplő Harry Styles nemcsak fülbemászói dalai vagy színészi szárnypróbálgatásai miatt ismert – divatikonként is meghódította a világot. A jeles nap alkalmából összeszedtük a sztár legmenőbb szettjeit!
Harry Styles extravagáns szettjeiről is híres
  • Harry Styles a mai napon ünnepli 30. születésnapját – ennek alkalmából hozunk róla egy összeállítást.
  • Az immár 30 éves Harry Styles ugyanis nemcsak sikeres énekes, de igazi divatikon is.
  • Mutatjuk a sztár legextrább, legmegbotránkoztatóbb vagy éppen legszexibb szettjeit.

Harry Styles éppen a mai napon, február 1-jén ünnepli 30. születésnapját, ami nyilvánvalóan komoly mérföldkő a sztár életében. A háromszoros Grammy-díjas brit énekes-dalszerző először az angol X-Faktorban tűnt fel, aztán a One Direction nevű fiúzenekarral szerzett magának világhírt. 2016-ban aztán a One Direction határozatlan idejű szünetet jelentett be, Harry Styles pedig 2017-ben kiadta saját nevét viselő első szólóalbumát, ami azonnal bombasiker lett az Egyesült Királyságban és az Egyesület Államokban is.

A híresség később a filmiparban is kipróbálta magát, szerepelt például a 2017-es Dunkirkben és a 2022-ben bemutatott Nincs baj, drágámban is.

harry-styles-orokkevalok-eros

De Harry Styles nemcsak művészi karrierjével, de extravagáns, néha polgárpukkasztó szettjeivel is hírnevet szerzett, amivel így a divattörténelembe is beírta magát. Az egykori konzum tinisztár-look után Harry Styles hamar kifejezetten kísérletező, konvenciókat döntögető stílust alakított ki, ruháival pedig rendre a figyelem középpontjába került a vörös szőnyeges eseményeken. Nem véletlen, hogy a legendás divatház, a Gucci is őt választotta arcának, ahogy az sem, hogy Harry Styles volt az első férfi, aki egyedül szerepelt a Vogue címlapján.

1. Harry Styles legütősebb szettjei

Épp ezért születésnapja alkalmából legmenőbb és legizgalmasabb outfitjeivel köszöntjük a stílusos sztárt! Harry Styles öltözködéséről általánosságban véve elmondható, hogy szereti megidézni a retró divatot, különös tekintettel a hatvanas és hetvenes évek szabásvonalaira, miközben rendszeresen kísérletezik a maszkulinitás és femininitás átjárhatóságával is. 

Harry Styles szettjei között akadnak kifejezetten játékos és elegánsabb darabok is – mi igyekeztünk úgy válogatni, hogy az énekes teljes, rendkívül színes öltözködési palettáját megmutathassuk.

2. Harry Styles szettje a 2023-as Grammy gálán

Az énekes tavaly minden magazin oldalán ott virított cirkuszi jelmezt idéző kezeslábasában. A sztártól megszokott trapéz fazon a hetvenes éveket idézi, a mély, merész kivágás pedig látni engedte Harry Styles vagány tetoválásait is. Szettjével teljesen ellopta a 2023-as Grammy-gálán a show-t, ahol zenei tehetsége mellett stílusát is méltatták.

Harry Styles szettje a 2023-as Grammy gálán

3. Laza, mégis sikkes összeállítás a 2021-es Velencei Filmfesztiválon

Bár szereti az extrém stílust, Harry Styles szettje a Velencei Filmfesztiválon inkább egy laza, klasszikus, mégis retró bájjal megcsavart összeállítás volt. Az oversize napszemüveg és a hanyagul megkötött kék selyemkendő tette teljessé a lookot, amivel a sztár tökéletesen becsempészte az olasz életérzést vérbeli brit stílusába.

Harry Styles szettje a 2021-es Velencei Filmfesztiválon

4. Harry Styles és a Met-gála találkozása

A Met-gála az az alkalom, ahol minden híresség megmutathatja, mennyire merész a divat terén: természetesen Harry Styles sem hagyta ki a lehetőséget. Fekete organzaszettje következetes az énekestől megszokott stílussal, mégis alkalomhoz illően emelte a sztár megjelenését.

Harry styles szettje a 2019-es MET gálán

5. Harry Styles és az ikonikus boa

Ez a pimasz, extravagáns szett bebizonyította, hogy Harry Styles stílusa még az olyan extrém kiegészítőket is elbírja, mint ez a látványos, lila boa! Harry Styles a 2021-es Grammy-díj-átadóra érkezett ebben az izgalmas összeállításban, amivel gyakorlatilag személyes szimbólumává tette a különleges kiegészítőt.

Harry Styles szettje a 2021-es Grammy gálán

6. Harry Styles talpig zöldben a 2020-as TIFF-en

A jól öltözött sztár a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon pózolt szuperzöld szettjében, amit ráadásul még zöld körömlakkal és egy izgalmas, bambuszpántos zöld kistáskával is kiegészített. Harry Styles bebizonyította, hogy a lime-zöld és a palackzöld szuperül összehozhatóak egy szettben, arról nem is beszélve, milyen pazarul kiemelte szemét a vagányul sikkes szett.

Harry Styles szettje a 2022-es TIFF-en

Forrás: GQ