Ennél elegánsabban nem is reagálhatott volna Hosszú Katinka Shane Tusup beszólására

2024. október 18.
Tegnap este mindenki legnagyobb meglepetésére Shane Tusup beszólt Hosszú Katinkának, lényegében azt állítva, hogy minden sikerét neki köszönheti. Megmutatjuk, mit reagált erre az olimpiai bajnok!
Íme Hosszú Katinka válasza Shane Tusup beszólására

Tegnap este robbant ki a háború Shane Tusup és Hosszú Katinka között. Minden azzal kezdődött, hogy Shane Tusup kiposztolt az Instagramra egy számokban gazdag táblázatot, hogy érzékeltesse Hosszú Katinka sikereit azelőtt, hogy megismerkedtek és azután, hogy elváltak. 2013 és 2019 között voltak házasok és Shane Tusup 2012 és 2018 között volt exfelesége edzője.

„Katinka, való igaz, egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül” – kezdte bejegyzését Shane Tusup és azzal folytatta, hogy ő alakította ki Hosszú Katinka edzéstervét, és hogy az „ötletei” és „elméje” nélkül nem lett volna sikeres.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

„Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem, lángba borult és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj” – szúrt oda volt feleségének Shane Tusup, majd hozzátette: „Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél.”

Íme Hosszú Katinka válasza Shane Tusup beszólására

Erre a kirohanásra reagált Hosszú Katinka, méghozzá igazi úrihölgyként. „Először is sok boldogságot kívánok Shannek a családi élethez!” – kezdte ezzel a posztját az Instagramon.

Utána Hosszú Katinka azt írja, megérti, hogy Shane Tusup egóját bántja, hogy a karrierjét tekintve közös munkájuk előtt és után sajnos nem tudott eredményt elérni mint úszó, edző, golfozó vagy boxoló, és valóban a közös munkájuk alatt érte el a legtöbb eredményt, bár ezt akár annak is köszönheti, hogy épp a húszas éveiben járt és egy sportolónál ez csúcsidőszaknak számít.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

 „A tényekhez azért hozzátartozik, hogy én már 4 évvel Shane előtt Dave Salóval világbajnok voltam, valamint későbbiekben Petrov Árpáddal is. Layber-Gelencsér Máté asszisztálásával „csak” Európa-bajnoki címet sikerült elérnünk, viszont ha a 2020-as tokiói olimpiát nem halasztják egy évet, nagy eséllyel megnyertem volna a 2 vegyes számot” – írja a bejegyzésében Hosszú Katinka.

A posztjában arra is kitér Hosszú Katinka, hogy volt az olimpiánál is fontosabb tényező az életében, és ez nem más, mint a család. „Az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy 2021-ben egyáltalán lesz olimpia, mi közösen úgy döntöttünk Mátéval, hogy a családalapítás és a magánélet többet ér, mint a további sikerek hajszolása.”

Azt is hozzátette a bejegyzésében Hosszú Katinka, hogy a párizsi felkészülésre való ideje alatt számára az volt az egyik legfontosabb dolog, hogy példát mutasson és erőt adjon az anyukáknak azzal, hogy gyorsan formába lendül, ugyanakkor a „nyugodt magánélet és az idilli családi környezet többet ér bárminél”.

Forrás: Instagram, Instagram, Fotó: Getty Images