Dobó Kata egyszerűen képtelen öregedni: elképesztően festett új sorozatának forgatásán

2024. október 25.
Véget ért a Pokoli rokonok című új sorozat forgatási időszaka. Erről osztott meg képeket a színésznő.
Dobó Kata nem öregszik

Új sorozat főszereplőjeként láthatjuk Dobó Katát

Dobó Kata nagyon mozgalmas időszakon van túl. Az elmúlt hónapok során sok-sok forgatási napon kellett teljesítenie, melynek most a végére értek. Emellett pedig természetesen a családban és a színházban is számítottak rá. A Pokoli Rokonok című sorozat új műsorként érkezik hamarosan az RTL csatornájára. Ennek játssza női főszerepét Dobó Kata, akinek párját Árpa Attila alakítja. A történetben egy család Budapestről egy idilli kisvárosba költözik, ez pedig sok mindent felkavar.

Köszönetet mondott az elmúlt hónapokért

A gyönyörű színésznő most néhány fotóval foglalta össze Instagram-oldalán a forgatás időszakát. Mint írja, 94 forgatási nap és sok-sok hajnali 4 órás ébredés van a háta mögött. Ugyanakkor rengeteg örömteli pillanatot is megélhetett. Fantasztikus kollégák és csodálatos stáb vette őt körbe, és nagyon büszke magukra a közösen végzett munkáért. Arra pedig külön kitért, hogy családjának és barátainak köszönetet mondjon a támogatásért és türelemért ebben az időszakban. „Hálás vagyok ezért a lehetőségért! Ismét sokat tanultam magamról, a határaimról, a tűrőképességemről, a szeretet hatalmáról” – tette hozzá. A fotókon is jól látszik, hogy Dobó Kata egyenesen ragyog, kortalansága pedig egyenesen lenyűgöző: a színésznő egyszerűen semmit nem öregszik! Ide kattintva tudod a képeket megtekinteni.

Dobó Kata immár life coachként is dolgozik

Dobó Kata immár life coachként is dolgozik

Élete néhány hónapja új irányt is vett

Dobó Kata egyébként a közelmúltban egészen új karrierbe is belevágott a színészet mellett. Önismereti útjának újabb állomásához érkezve elárulta, hogy life coachként is dolgozni fog. Ezt az átalakulást most már közösségi oldala is tükrözi, ennek kapcsán ezt írta korábban: „Az átalakulás egy folyamat lesz, de szépen lassan olyanná válik, amilyet már régen szeretnék. Természetesen maradok továbbra is a megszokott szerepeimnél, a színésznő és rendező sem búcsúzik, csak bővül a portfólió. Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok.”

Forrás: Instagram, Fotók: Centrál Média, RTL