Dobó Kata és Kovács Patrícia egy szépségkampányban

2019. április 22.
Dobó Kata mellett Kovács Patríciát láthatjuk ezentúl a Garnier Color Naturals szépség-nagyköveteként.


A tápláló, tartós hajfestékeket gyártó márka új arcaként Kovács Patrícia állt a legutóbbi kampány fotózásán a kamera elé, Dobó Kata oldalán.

Az 1960-ban alapított márka 2004 óta kapható itthon, és főleg azok kedvence, akik gazdag színű festékekre vadásznak. A Garnier Color Naturals mára már 35 különböző árnyalatban elérhető, egyik fő erőssége pedig, hogy a tápláló olajokkal (olíva, avokádó és karité) gazdagított utóápolónak köszönhetően a haj selymesnek, fényesnek és akár 8 hétig tápláltnak érződhet a festés után.

Az akár 100 százalék őszhajfedést biztosító festékcsaládból egyébként a már rutinos reklámarc, Dobó Kata árnyalata továbbra is az 5.52, Kovács Patríciáé pedig a 8.0. A kampányfotózásról a két színésznő oldalán is láthattok elkapott backstage pillanatokat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fotózás. Forgatás. Backstage. Hamarosan minden kiderül… 📸 #kijev #huaweimate20pro #blondinkaaktrisa #szponzoralttartalom #garnierhungary #megörökíteniapillanatot

Kovács Patrícia (@kovacspatriciahivatalos) által megosztott bejegyzés, Febr 22., 2019, időpont: 11:02 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Indulunk. 🛫😎@kovacspatriciahivatalos #garnierhungary #kijev 😄💕

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 10:54 (PST időzóna szerint)