Trokán Nóra Johnny Deppel jelentkezett be a vörös szőnyegről – közös filmjük Rómában is óriási sikert aratott

2024. október 28.
Trokán Nóra lenyűgözően festett Nanushka ruhájában a Rome Film Fest utolsó napján, ahol a Johnny Depp rendezte Modí zárta a különleges estét.
Trokán Nóra Johnny Depp Modí

Johnny Depp az Amedeo Modigliani olasz festő életéről szóló Modí – Három nap az őrület szárnyán című filmjében rendezte Trokán Nórát. 2023 őszén ennek apropóján Budapesten járt a világhírű színész-rendező, akit a magyar színésznő pedig rendkívül méltató szavakkal illetett a közös munka után. Johnny Depp a közös munka után a hazai stábnak is köszönetet mondott – méghozzá magyarul.

Trokán Nóra szeptember 24-én, a film premierjén osztotta meg élményeit és egy Deppel közös fotót a forgatásról. Egy hónappal később, tegnap pedig a Rome Film Festről jelentkezett be Instagram-oldalán, hogy megossza követőivel a jó hírt: a Modí a fesztivál zárófilmje. Nóra videójában Depp mellett például az Emily Párizsban sztárja, Bruno Gouery is felbukkan, aki szintén játszott a Modíban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés

 

Trokán Nóra kiemelte a magyar színésztársait, akikkel a filmen dolgoztak: Béres Bencét, Keszég Lászlót, Kembe Sorelt, Csoma Juditot, Kovács Krisztiánt, és köszönetet mondott a magyar stábnak is.

Nóra egy csodás, extravagáns, mégis elegáns fekete Nanushka bőrruhában tündökölt, amit szintén megemlített a posztjában. Nem is csoda: a ruha úgy állt a színésznőn, mintha egyenesen rá öntötték volna! Csodaszép megjelenéséhez frizurája és természetes sminkje is hozzájárult, amit kizárólag magának köszönhet.

Trokán Nóra a férjét is megemlítette, aki a videókat készítette a fesztiválon, miközben a színésznő elvegyült a forgatagban, Johnny Deppel beszélgetett vagy éppen Bruno Gouery-vel fotózkodott. A videó zárásaként látjuk, amint Nóra egy (vélhetően Vespán) száguld a római éjszakában. A sofőr pedig „titokzatos” férje, akiről, magánéletének óvása érdekében, a színésznő közösségi média oldalain sem árul el sokat.

Fotó: Getty Images