5 meseszép barlang, amit kibérelhetsz idén nyárra

2018. május 12.
Barlangban nyaralni elsőre talán furcsa ötletnek tűnhet, de megnézegetve ezeket az elképesztő szállásokat biztosan mindenkinek megjön hozzá a kedve!

Lava Cave, Santorini, Görögország

 

Egy görög szigeten nyaralni és közben egy sziklafalba vájt medencéből csodálni a kilátást valószínűleg több, mint tökéletes. A Lava Cave tökéletes romantikus álomszállás, a hófehér falak között már csak egy pohár pezsgőre és egy nagy tál eperre lesz szükségünk!

Ár: 80.000 ft/éj

Anitya Cave House, Cappadocia, Törökország

Ez a csodálatos, 600 éves otthon nemcsak a nagy múltja miatt olyan különleges, de a belső terek dizájnos kialakítása miatt is. A lélegzetelállító hegyi kilátást bámulva erős török kávét vagy házi bort szürcsölgethetünk, utána pedig behúzódhatunk a színes szőnyegek és puha textúrák közé.

Ár: 50.000 ft/éj

Cuevo de Luja, Granada, Spanyolország

A spanyolországi Cuevo de Luja – a legtöbb extrém barlanszálláshoz hasonlóan – elég borsos árú szállás, de cserébe tényleg egészen egyedi. A modern dizájnnal megálmodott luxusotthon fenekestül felforgat mindent, amit a „barlangokról” gondoltunk! A kilátást egy mesés teraszról imádhatjuk, ha egyáltalán hajlandóak vagyunk kilépni a menő, minimalista belső térből.

Ár: 65.000 ft/éj

White Dream, Puglia, Olaszország

Az Ostuni városánál található fehér kövű barlanglakásban a berendezés is tiszta hófehérben fürdik. A környék egyébként a magas minőségű olívaolajokról és borokról híres, de ha még ez sem lenne elég, a barlang mindössze 11 km-re van a kristálytiszta vízű tengertől!

Ár: 45.000 ft/éj

Cave Soccorro, Guimar, Tenerife

Az előzőektől eltérően a Cave Soccorro már abszolút megfizethető és manapság szerencsére már a Kanári-szigetekre is eljuthatunk olcsóbb, fapados járatokkal. Ez a barlangszállás egy kis tengerparti városban található, gyakorlatilag a parton, szóval bármikor lesétálhatunk mártózni egyet vagy magunkhoz venni egy kis friss tengeri finomságot. Ráadásul hatan is elférnek benne!

Ár: 13.000 ft/éj