Tökéletes trópusi búvóhely Dominikán

2019. április 30.
Az Airbnb-n szinte minden nap új ajánlatokkal bombázzák a nyaralni vágyókat. Most Dominikán fedeztünk fel egy álomnyaralót, amit de jó is lenne egy hétre kibérelni. Vagy egy egész hónapra.

Az Airbnb honlapján szinte minden nap új ajánlatokkal bombázzák a nyaralni vágyókat. A rengeteg lehetőség között alig bírunk választani. Még akkor is érdemes körbenézni, ha különleges úti célt választottunk ezen a nyáron. Választhatunk jamaicai kastélyt, vagy akár kagyló alakú házat Mexikóban, de a mi szívünket a Dominikai Köztársaságban találhtó ház, a Casa El Paraíso rabolta el végleg szabadságot nyújtó gyönyörű kültereivel.

A 15 fő elszállásolására is alkalmas, sziklák tetején megbúvó, lélegzetelállító vizekre néző bungaló stílusú otthon egyedülálló élményt nyújt azzal, hogy itt szó szerint elmerülhetünk a természetben. A beltér és kültér ízléses párosítása a ház minden helyiségében megjelenik a hálóktól a fürdőszobákig, mintha a nap 24 órájában kint lennénk a trópusi szellőben. Ha túl tudjuk magunkat tenni az ágyakat körbeölelő szúnyoghálóktól, a kinti terek mindenért kárpótolnak majd.

Ebben a házban biztos, hogy nem unatkoznánk:

Csodáld a Samana öbölre nyíló kilátást a sziklák tetejéről! A bungalót körbeölelő táj elengedhetetlen része pihentető vakációnak.

Csobbanj egyet a medencében, vagy dőlj hátra a székben úgy, hogy a lábadat a vízbe lógatod!

Mártózz meg a jakuzziban!

Egyél a szabadban és közben folyamatosan nézheted a vizet! A bungaló legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy az ingatlan bármely részén tartózkodsz is, rálátsz a vízre.

Végezz mindent a szabad ég alatt! 🙂

Szundíts vagy olvass a függőágyban! Még ha esne is az eső, kit érdekel, ha közben ilyen panoráma tárul eléd?

Hagyd ott a medencét és kapcsolódj ki a tengerparton! A természetes víz éppoly tiszta, mint a medencében.

Lehet még ezek után is kételkedsz a testi-lelki feltöltődést jelentő trópusi paradicsom létezésében, bár álomnak tűnik, de valóság!

Forrás

Összeállította: Gyarmati Zsuzsi, a Central Médiaakadémia hallgatója Fotó: Getty Images, Airbnb