A Tópart Hotel és Étterem legfőbb bája, hogy családias, ami annak is köszönhető, hogy ténylegesen egy családé és ők is vezetik már 2007 óta. „A kezdetek óta egyetlen célunk volt: szeressenek hozzánk járni a vendégek! És úgy tűnt, szeretnek is. Évről évre ugyanazok az ismerős arcok tértek vissza, megerősítve bennünk azt, hogy jól csináljuk! A minőségi kiszolgálás mellett örök szabály volt az is, hogy folyamatosan fejlesszünk és újítsunk. ” – mesélik lelkesen Pintér Anna és Pintér Máté tulajdonosok. A legújabb és legvarázslatosabb újdonság, a part melletti, téli kertre hasonlító éttermük és bárjuk, ahol bármeddig elüldögélnék egy pohár forró teával, még a hűvösebb időben is.
Közvetlen tópart
A másik fő báj, az a közvetlen vízpart, ami megunhatatlan! Minden nap ott kezdtem a napot, miután megettem az isteni fügés kenyeremet lekvárral a reggelinél, lementem a stégre a kis pacskeromban, és csak figyeltem a tájat, a kacsákat és a hattyúkat. Elképesztő nyugalom volt ott, így délután még jógáztam is, ami felejthetetlen élmény volt a számomra.
Ami még nagyon tetszett, az a hotel mérete! Nagyon eltalálták, hogy 18 tökéletesen felszerelt, különböző méretű szobával, wellness részleggel, saját, ősfás stranddal, játszótérrel, valamint számtalan sportolási lehetőséggel várják a vendégeket, hiszen így soha nem érzed azt, hogy zavaróan sokan lennének és nem tudnál nyugodtan pihenni. A szobák közül ajánlom azokat, amik a Balatonra néznek!
Naplemente a szobánkból
Kulináris élmények
Az idei másik újdonság, a vízparti panorámás éttermünk mellett, hogy az étlapjuk is teljesen frissült és megváltozott. A Tópart Étterem egész évben nyitva tart (a pontos nyitva tartást mindenképpen nézzétek meg akár a Facebook oldalukon ) és bárki számára nyitva áll, szóval nem is kell megszállni a hotelben ahhoz, hogy kipróbáljátok az őszi finomságokat. ” Mi mindig arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódását a friss alapanyagból készült, ízletes és egészséges ételeinkkel tegyük még felejthetetlenebbé. A magyar és a nemzetközi konyha fogásait ezért a legújabb technológiával és a legnagyobb odafigyeléssel készítjük, ami mellé a Balaton-régió és a magyar borvidék legnemesebb borait szolgáljuk fel. A kulináris élvezetekről kiváló mesterszakácsunk Schneider József és csapata gondoskodik! ” – meséli Máté.