Bakancslistás belföldi helyek egy új oldalon

2021. július 17.
Legyen az úti cél vízpart, hegyvidék vagy síkság, a főszerep pedig az aktív vagy passzív pihenésé, luxus vagy éppen nomád körülmények között, Magyarország számtalan csodás látnivalóval vár. A Bakancslista Magyarország weboldalán és Instagram felületén ezekből csemegézik Galambos Parti Regina – Bakancslista Magyarország alapító-szerkesztő – és Galambos Pál: a házaspár egyéves gyermekükkel járja az országot, és mutatja meg, hol érdemes kikapcsolódni, töltekezni.

Legyen szó kirándulásról vagy éppen vízitúráról, Regi és Pali életének mindig része volt az utazás.  2016 óta kettesben, másfél éve pedig kisfiukkal együtt fedezik fel az országot.  

„2008 óta dolgozom az idegenforgalomban és a szállodaiparban, munkám során pedig lehetőségem  volt még jobban megismerni az országunkat. Nemcsak a lélegzetelállító tájakat fedezhettem fel, de  csodás szálláshelyeket, gazdag gasztronómiai kínálatot, amelyek még teljesebbé teszik az utazást – mondja Regi. – Milliónyi program közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja a számára leginkább  testhezálló utazási, pihenési lehetőségeket itthon.” 

bakancslista-magyarorszag-galambos-parti-regina

A pár egyre bővülő élménylistáját eleinte csak a családtagok és a barátok hallhatták, 2020-ban viszont  Regi úgy döntött, Instagram-oldalát a magyarországi élményeknek szenteli. Így született meg a  Bakancslista Magyarország. „Szeretném felhívni a figyelmet azokra a szakemberekre, akik értéket  teremtenek a magyar turizmusban, akik szívvel-lélekkel dolgoznak azon, hogy az utazóknak  maradandó, szép élményekben legyen részük. Az oldal bevallottan szubjektív ajánló: csak olyan  program, helyszín, szálláshely, vendéglátóegység kerülhet ki, amit személyesen kipróbáltunk, és amit  jó szívvel ajánlhatunk. Nem köteleződünk el egyetlen utazási műfaj iránt: ajánlunk programot aktív és  passzív pihenéshez, vízparton vagy hegyvidéken. Szeretnénk, ha az élményeink másokat is  inspirálnának következő utazásuk megtervezésekor.” 

Az Instagramon hamar lett nagyon népszerű a Bakancslista Magyarország, kézenfekvő volt hát, hogy a  tartalom strukturáltabban, weboldalon is megjelenjen. A most induló bakancslistamagyarorszag.hu  oldalon számos szálláshelyet, éttermet, programot ajánl a páros, kiegészítve az ingyenesen letölthető  Road Trip kiadvánnyal. „Szeretek rendszerben gondolkodni, konkrét stratégia mentén haladni – igaz  ez az utazásokra is. A Road Trip ötletekkel átfogó ajánlatot szeretnék nyújtani egy-egy régióról,  városról, amely segítségével akár több napra előre is megtervezhetjük utazásunkat.” 

Ahogy Regi mondja, Magyarország maga az inspiráció, soha nem lehet megunni, mindig akad újabb  és újabb felfedezésre váró gyöngyszem. Ma pedig már a Bakancslista Magyarország egyre bővülő  olvasótábora is lelkesen ajánlja kedvenc látnivalóit, programötleteit. Az oldal tehát egyre csak bővül,  érdemes minél gyakrabban felkeresni új tartalmakért.

Olvass tovább!