Luxusüdülőhelyek, ahol hírességek sütkéreznek a parton

2022. június 04.
Hol nyaralnak a hírességek? Van-e a célpontok között a többség számára is megfizethető ország? Mutatjuk.

A hírességek általában a világ legcsodálatosabb részein töltik a szabadságukat, olyan tájakon, amiket mi inkább csak képeslapokon látunk viszont. Persze álmodozni mindig szabad, és ha valamikor éppen a listánkon szereplő üdülőhelyekre tervezed a vakációdat, akkor érdemes nyitott szemmel járnod, mert ki tudja, ki ül majd melletted a szomszédos napágyon…

Brigitte Bardot St.Tropezben 1974-ben

Brigitte Bardot St.Tropez-ban 1974-ben

Broad Beach, Malibu

A legelső dolog, amit tudni kell erről a malibui strandról, az az, hogy nagyon privát – olyannyira, hogy egyes szakaszait teljesen el is takarják (kvázi védik a kíváncsi szemektől) a luxusotthonok. Természetesen mondanunk sem kell, hogy a vízparti házakért dollármilliókat kell fizetni, úgyhogy az évek során olyan világsztárok tudtak befektetni ingatlanba ezen a környéken, mint Chris Martin vagy Barbra Streisand.

Broad Beach, Malibu

Plage de Pampelonne, Saint-Tropez

Plage de Pampelonne

Ezen a partszakaszon ne számíts sétányokra, ajándékboltokra vagy koktélbárokra. Itt egyszerűen csak a kék tenger látványát élvezheted (de azt nagyon) és esetleg a dűnéket. Mindenesetre ez Brigitte Bardot egyik legkedvencebb helye a Földön.

Bora Bora, Francia Polinézia

Bora Bora

Bora Bora csillogó kék lagúnája egyértelműen a világ egyik legszebb része, és ezt az állításunkat maga Justin Bieber is biztosan alátámasztaná. (Bár az énekesről egyszer pontosan itt készültek meztelen lesifotók, a média túlkapása ellenére a tájat továbbra is lenyűgözőnek tarthatja.) Sőt, ha esetleg egyszer éppen itt búvárkodnál, legyél résen, mert megtalálhatod Kim Kardashian fülbevalóit, amiket 2011-ben veszített el Bora Borán.

Zakynthos északi partjának strandjai

Zakynthos szigete

Azért akad a listánkon olyan hely is, ami nemcsak a hírességek, hanem a hétköznapi halandók számára is (könnyebben) elérhető. Ilyen például Zákinthosz szigete Görögországban, melynek északi partja különösen népszerű az ismert emberek körében. Köztudott az is, hogy Kylie Minogue a Porto Zante elnevezésű üdülőhelyen foglal magának rendszeresen szállást – és persze előfordulhat, hogy más sztárok is hasonlóképpen döntenek, mint az énekesnő…

Forrás: Euronews Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto/Getty Images

Ajánlhatunk pár úticélt?