Te kivel szeretsz együtt dolgozni?

2014. február 25.
Erre a ritkán átgondolt, hétköznapi kérdésre keresi a választ a magyar CoWorking élet pár lelkes szereplője, akik úgy döntöttek, hogy elindítják az Így dolgozunk mi blogot, és ezzel párhuzamosan az első hashtag alapú (#joveleddolgozni) kampányukat is.

A cél, hogy kicsit kiszakadva a szürke munkaórákból, maradandó élményt szerezzünk magunknak és munkatársainknak. Csupán annyi a feladatunk, hogy átgondoljuk, kivel és miért szeretünk a legjobban együtt dolgozni, majd mindezt a kedvenc kollégánk tudtára is adjuk. Erről beszámolhatunk egy rövid poszt, leírás, kép vagy film segítségével, amit a #joveleddolgozni címke használatával meg is oszthatjuk az Így dolgozunk mi CoWorking bloggal és a világgal.

A blog szeretné megismertetni az országgal a közösségi irodákban zajló munkamódszer előnyeit, és ezzel párhuzamosan egy közös fórumot fog biztosítani a jelenlegi CoWorkerek számára. A csapat teret ad az innovatív kezdeményezéseknek és megmutatja, hogy dolgozni máshol és máshogy is lehet.

A blog indítással egy időben kezdődött a #joveleddolgozni kampány, melyet további kreatív, közösségépítő, a CoWorking attitűdöt bemutató rendezvények és kampányok is követni fognak.