Indítjuk a szezont! Mutatjuk a nyár must-have darabjait

2021. május 31.
Bőrápolóktól a divatdarabokig sorra vesszük, a nyár alapkellékeit.

Akár a vízparton, akár a belvárosban talál minket a nyári napsütés, használjuk ki a jó időt, mozduljunk ki! Seregnyi programot tudnánk felsorolni, mi mindent szeretnénk mi is belezsúfolni a nyárba, egy valami pedig azonos bennük: teljes gőzzel kiélvezzük majd minden percét. Hedonista ujjongásunk közepette azonban érdemes átpörgetni azt is, mik az idei nyár must-have kozmetikumai és divatdarabjai.

A hétköznapok alapkellékei

1. Nagyon fontos nyáron a hidratálás, értjük ezt nemcsak a megfelelő folyadékpótlásra, de a bőrünk gondos hidratálására is. A szem környéke gyakran szenved nedvességhiánytól, melynek következménye az apróbb ráncok kialakulása, amire a meleg időben még nagyobb esély van. Ezen segíthetnek a frissítő, hűsítő és hidratáló korongok, mint a BABOR Skinovage Refreshing Eye pads (1).

2. A nyár kedvencei a csinos papucsok, amik sarokmagassága tökéletes hozzá, hogy egész nap viseljük őket, mégis tudnak minden optikai huncutságot, amit egy magas sarkú cipőtől elvárhatunk. Zöld papucs – Zara (2)

3. Ha a ráncok ellen is keresed az ideális megoldást nyárra, akkor az esti rutinodba feltétlen ott a helye a Doctor Babor Hyaluron Infusion (3) koncentrátumnak, mely a szükséges hidratáló hatás mellett a finom vonalakat is feltölti, reggelre pedig egészséges és üde megjelenésű lesz a bőröd.

4. A tökéletes nyári ruha nemcsak csinos, de kényelmes és lenge is, hisz kinek volna kedve folyton a ruháját igazgatni a kánikulában? Narancssárga ruha – Mango (4)

nyari-must-have babor

5. Nyáron a fokozott vízvesztés miatt kiemelten fontos kordában tartani a bőr ideális nedvességtartalmát. A Doctor Babor Hyaluron Cream (5) háromszoros hatású hialuronsav tartalmánál fogva azonnal és tartósan eléri a megfelelő hidratáció szintjét, ráadásul hihetetlenül könnyed állaga miatt hibátlan választás a nyári napokra.

6. Nem az a kérdés, hámlasszunk-e nyáron, hanem hogy mivel és milyen szükséges feltételek mellett tegyük. Válasszuk a Babor Perfection Phyto AHA (6) hét napos ampullakúráját, mely 100 százalékban természetes gyümölcssavakból készült 8 %-os AHA komplex. Rendkívül hatékony, miközben maximálisan kíméletes a bőrhöz.

7. A mennyiség helyett a minőségre, látványra helyezzük a hangsúlyt a kiegészítők megválasztásánál. Ékszerek esetén viseljünk egy, de annál különlegesebb darabot, mely kiemeli bőrünk napcsókolta színét, és csak úgy ragyog a napsütésben. Karkötő – Eva Remenyi (7)

8. A napszemüvegek távolról sem csak szimpla divatkellékek, határozottan érdemes őket viselni mind szemünk egészsége, mind a szemkörnyék bőrének védelme érdekében. Napszemüveg – Dolce&Gabbana/Luxottica (8)

A strandolás alapkellékei

1. Ha huzamosabb időt tervezünk a napon tölteni, fontos, hogy mindent megtegyünk arcbőrünk védelméért. Ebben beletartozik a napellenző vagy egy csinos kalap viselése, mely ráadásul sikkes kiegészítője lehet vízparti szettünknek. Napellenző – Reserved (1)

2. Nyaralásra készülve érdemes 360 fokos védelemmel felruházni testedet. A Doctor Babor Body Protection SPF 30 (2) ideális választás mindehhez, széles spektrumú fényvédőként óvja bőrünket a napsugárzás káros hatásaitól.

3. A napsütötte pillanatok után este jöhet a Doctor Babor De-Stress and Repair Lotion (3), mely védi és regenerálja a sérült sejtszerkezeteket, azonnali nyugtató hatással bír, ráadásul a benne található barátcserje kivonat fokozza és meghosszabbítja a nap barnító hatását.

4. Az erős fény miatt nyáron többet hunyorgunk, ezért a szem körüli területre koncentráltan érdemes figyelni. A Babor Skinovage Calming eye cream (4) megnyugtatja a bőrt és kezeli a felszíni ráncokat.

nyari-must-have babor

5. Egy jólszabott fürdőruha öltöztet, mi azonban kellően levetkőzünk hozzá, ezért érdemes olyat választani, mely kényelmes, gyönyörű, és formázza alkatunkat, ahol csak kell. Szánjunk időt a tökéletes darab kiválasztására, érdemes. Egyrészes fürdőruha – Calzedonia (5)

6. A megfelelő fényvédelem az anti-aging alapja, igazán jó, és kényelmes arcra való fényvédőt találni azonban nem egyszerű. Ha zsírosodásra hajlamos bőröd van, a Doctor Babor Mattifying protector SPF30 (6) fényvédő biztos befutó lehet, a bőr ugyanis még nap végére sem fog kellemetlenül fényesedni. A hatóanyagok között ráadásul afrikai szennát is találsz, hogy a DNS védelem is maximalizált legyen.

7. Balesetek azonban előfordulnak, ha megpirul az arcunk, fontos, hogy megfelelő bőrnyugtató hatóanyagokkal óvjuk, regeneráljuk. A Babor After Sun Ampulla (7) azonnali nyugtatást nyújt, és védelmet a bőr számára a szabadgyökök ellen.

8. Végül jöjjön a kiegészítő, amire télen-nyáron szükségünk van: a kézitáska. Legdivatosabb típusai jelenleg a rafiából, vagy más fonott anyagból készült darabok, amiket némi (mű)bőr díszítés tesz izgalmassá. Shopper táska – Massimo Dutti (8)

Ezt olvastad már?