Precíz megoldások minden szépségigényre

2019. október 03.
Évszakváltáskor érdemes a szépségápolási szokásaidon is változtatni, hogy az év hátralevő részében is hatékony ápolásban részesítsd bőrödet. A nyári hónapokban a bőrt rengeteg káros UV sugárzás éri, amely után kiemelten fontos a megfelelő regenerálás. Ráadásul bőrünket ilyenkor nem kímélik az őszi szelek és a szeszélyes időjárás sem.

Itt a remek alkalom, hogy felfedezd a DOCTOR BABOR termékek csodálatos hatását és felkészítsd bőrödet a hideg téli mínuszokra. A termékcsalád valódi precíziós kozmetikumokból áll, melyek több évtizedes kutatások tapasztalatainak eredményeként születtek meg. Koncentrált aktív hatóanyagaival a DOCTOR BABOR minden specifikus szépségigényre megfelelő megoldást kínál.


A DOCTOR BABOR bőrápoló sorozat 6 termékcsaládot ölel fel, melyek különböző szépségigényekre nyújtanak professzionális megoldást.

A Lifting Cellular termékek eredményesen feszesítik a bőrt, miközben újradefiniálják a kontúrokat és elsimítják a ráncokat. A termékcsalád legnépszerűbb tagja a 24 órán át ható Collagen Booster arckrém, amely egyszerre csökkenti a ráncok mélységét és megőrzi a hidratáltságot. Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően, mint a hyaluron és a tengeri kollagén, belülről tölti fel a bőrt, így puhává és rugalmassá varázsolva azt.

Sápadt, egyenetlen bőrszín, cellulitisz vagy kitágult pórusok esetén a Refine Cellular termékek nyújtanak megoldást, melyek használata egyenletesen sugárzó arcbőrt eredményez. A rendkívül hatékony specialisták valóságosan életre keltik a bőrt.

A Hydro Cellular termékek mélyen hidratálják, kisimítják és felpezsdítik a bőrt, kifejezetten száraz és nedvességet nélkülöző bőrre ajánlottak. Például a Hyaluron Infusion intenzíven ápol és segít feltölteni bőröd vízkészleteit. A magas hatóanyag koncentrátum fokozza a bőr rugalmasságát és stabilizálja a bőr nedvességháztartását.


Az illat-és színezékmentes Neuro Sensitive Cellular termékcsalád speciális neurokozmetikai kezelést kínál és egyensúlyba hozza az érzékeny, száraz bőrt, visszaadja ellenálló-képességét, nyugtatja és enyhíti a feszülő érzést.
Az őszi fáradtság bőrünket sem kíméli. A Repair Cellular intenzíven ápolja, nyugtatja és erősíti az igénybe vett és stressznek kitett bőr, hogy ismét ragyogó legyen. Mivel segíti az intenzív regerenációt, így ideális ápolást biztosít a sebészeti beavatkozások előtt és után is.

Bőrünkre a külső környezeti hatások (szennyeződések) és a stressz is negatívan hathat, így előfordulhatnak pattanások, mitesszerek. A Purity Cellular rendkívül hatékony ápolást nyújt akut és stressz okozta bőrszennyeződések ellen, miközben szabályozza a faggyútermelést és tisztán tartja a bőrt.

Tapasztald meg Te is a DOCTOR BABOR bőrspecialista termékeit!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

 

 

 

 

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.