Csoboth Kevin a gyönyörű barátnőjét és a kockás hasát is megvillantotta már a rajongóknak

2024. június 24.
Nem túlzás azt mondani, hogy tegnap este Csoboth Kevin lett Magyarország hőse, aki az utolsó utáni pillanatban rúgott győztes gólt a foci-Eb-n Skócia ellen.
Kicsoda Csoboth Kevin
  • Tegnap este Skócia ellen játszott a magyar válogatott a foci-Eb-n.
  • A magyar válogatott csatára, Csoboth Kevin lőtte a győztes gólt.
  • De mit lehet tudni Csoboth Kevinről?

Óriási volt a tét tegnap este. A magyar válogatottnak mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy maradjon esélyünk a 16 közé jutásra az Eb-n. A normális játékidőben azonban sem a skótok, sem a magyarok nem tudtak betalálni a hálóba, ám egy szerencsétlen sérülést követő hosszabbítás során Csoboth Kevin a pályára lépett, és a 101. percben berúgta a magyarok győztes gólját a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon.

De mit lehet tudni a győztes gólt szerző Csoboth Kevinről?

Kicsoda Csoboth Kevin?

Csoboth Kevin mindössze 24 éves, 2000. június 20-án született Pécsett. 7 évesen kezdett el focizni a Pécsi MFC csapatában, ahol 8 évet töltött el. 2015-ben aztán kölcsönadták a székesfehérvári Főnix-GOLD FC utánpótláscsapatnak, és rangos nemzetközi tornákon léphetett pályára. Csoboth Kevint ebben az időben többek között olyan híres klubok hívták próbajátékra, mint a Porto, a Hertha Berlin, valamint járt az AC Milannál, de a Dinamo Zagreb is szívesen szerződtette volna.

Végül az édesapjával 2016-ban úgy döntöttek, hogy a Ferencváros ajánlatát fogadják el. A Ferencváros után a másodosztályú Kozármisleny SE labdarúgója lett, majd 2016 szeptemberében a portugál SL Benfica igazolta le az akkor mindössze 16 éves focistát. A portugál klub U19-es korosztályos csapatával a 2017-2018-as idényben bajnoki címet szerzett. Csoboth Kevin 15 bajnokin lépett pályára és két gólt szerzett. 

Csoboth Kevin győztes gólja a foci-Eb-n

Csoboth Kevin győztes gólja a foci-Eb-n

Hol játszik Csoboth Kevin?

Csoboth Kevin 2022 augusztusában igazolt az Újpest FC-hez, aminek a mai napi a labdarúgója. „Tudtam, hogy nagy klubhoz kerülök, a szurkolók pedig elképesztőek, ez már az első hazai meccseknél kiderült. Megtiszteltetés itt futballozni, és a drukkereknek is köszönettel tartozom a támogatásukért” – nyilatkozta akkoriban Csoboth Kevin a Blikknek.

Csoboth Kevin a 2022/23-as szezonban 26 mérkőzésen 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Nem sokkal ezután az M4 csatorna nézői Csoboth Kevint a második helyre szavazták meg az év játékosa kategóriában, ezen belül bekerült a szezon felfedezettjeinek álomtizenegyébe is.

Csoboth Kevin 2023. március 14-én kapott meghívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól az Észtország elleni barátságos mérkőzésre, valamint a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőre. „Újpesten mindig kimagasló teljesítményt nyújt, és Magyarországon most nincs nála gyorsabb játékos” – nyilatkozta a focistáról Marco Rossi. Csoboth Kevin 2023. március 23-án debütált a magyar válogatottban az Észtország elleni barátságos mérkőzésen.

Kicsoda Csoboth Kevin barátnője?

Csoboth Kevin nem csak a pályán hódította meg a szurkolókat: a focista rendszeresen oszt meg pillanatokat az életéből az Instagram-oldalán. Előfordult már például, hogy görögországi nyaralásáról posztolt félmeztelen képet, megvillantva elképesztően kockás hasát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Csobothkevinofficial (@csobothkevinofficial) által megosztott bejegyzés

De többször posztolt közös képet gyönyörű barátnőjével is. Csoboth Kevin barátnőjéről sajnos nem lehet túl sokat tudni, csak azt, hogy a gyönyörű szőke hajú lányt Viktóriának hívják. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Csobothkevinofficial (@csobothkevinofficial) által megosztott bejegyzés

Forrás: Wikipédia Fotó: Getty Images