Vége a találgatásnak? Lady Gaga vőlegényeként mutatta be párját a párizsi olimpián

2024. július 29.
Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka látott napvilágot Lady Gaga párkapcsolatát illetően, azonban nagyon úgy tűnik, hogy vége a találgatásnak. Az énekesnő az olimpián a vőlegényeként mutatta be párját a francia miniszterelnöknek, Gabriel Attalnak.
Lady Gaga vőlegényeként mutatta be párját az olimpián

A 2024-es olimpia megnyitóján röppent fel a hír, hogy a nagybeteg Céline Dion nem egyedül, hanem egy világsztárral, pontosabban Lady Gagával együtt fog fellépni az ötkarikás játékok nyitóünnepségén. Kétségtelen, hogy az amerikai énekesnő a megnyitón nyújtott produkciójával ellopta a show-t, azonban nem ez volt az egyetlen ok, amiért az utóbbi napokban a figyelem középpontjába került. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, több mint egy hónappal ezelőtt hatalmas pletykát robbantott ki egy róla készült fotó, amelynek köszönhetően a rajongók azt latolgatták, hogy Lady Gaga vajon várandós-e. Gaga párja a 46 éves üzletember, Michael Polansky, akivel 2020 óta vannak együtt. A férfi a Parker Alapítvány társalkotója és ügyvezető igazgatója. A 2015-ben indult jótékonysági szervezet a tudományokat, a globális közegészségügyet, a civil szerepvállalást és a művészeteket támogatja. 

Áprilisban egy gyémántgyűrűnek köszönhetően több pletyka is felmerült azzal kapcsolatban, hogy az énekesnőt eljegyezték. A jelek szerint úgy tűnik, hogy ezek a hírek nem voltak teljesen alaptalanok. 

Lady Gaga a párizsi olimpián a vőlegényeként mutatta be párját a francia miniszterelnöknek, Gabriel Attalnak. A találkozásról a miniszterelnök tett közzé egy videót TikTok-csatornáján, amelyben Gaga azt mondja: „Ő itt a vőlegényem, Michael Polansky.” 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Ugyan az énekesnő továbbra sem erősítette meg hivatalosan eljegyzésüket, nagyon úgy tűnik, hogy Adele mellett hamarosan az Oscar-, kétszeres Golden Globe-, és tizenháromszoros Grammy-díjas énekesnő is örök hűséget fog fogadni. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images