Ebben a gyönyörű bikiniben kapták lencsevégre Kate Mosst és lányát, Lilát

2024. augusztus 07.
Kate Moss gyakran mutatkozik lányával, éppen ezért hamar feltűnik az anya-lánya páros között a hasonlóság. Ezúttal egy gyönyörű bikiniben fotózták le őket.
Ebben a gyönyörű bikiniben kapták lencsevégre Kate Mosst és lányát, Lilát

Kate Moss neve és arca a ’90-es évek óta világszerte ismert. Nem véletlen, hiszen a szupermodell nem csak a kifutón és a fotózásokon nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Az 50 éves Kate Moss gardróbjában a mai napig rengeteg stílusú ruhadarab megtalálható, a szupermodell éppen ezért mindig meglepi valami újdonsággal a közönséget. 

A párizsi divathéten például Kate Moss például szintén kipróbálta 2024 egyik legnagyobb szépségtrendjét, így ő is felszállt a maffiafeleség-vonatra. A szupermodell 50. születésnapját szintén Párizsban ünnepelte, ahova egy nagyon szexi, csipkés pucérruhát vett fel, amihez egy köpenyt választott. 

Az elmúlt évtizedek során már számtalan alkalommal láthattunk olyan anya-lánya párost, akik kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Ilyen például Cindy Crawford és Kaia Gerber, de ide tartozik Kate Moss és lánya, Lila Moss is. Az 50 éves szupermodell gyakran mutatkozik lányával, éppen ezért hamar feltűnik a hasonlóság. Lila Moss híres anyukájához hasonlóan nem riad vissza a merész, keveset takaró szettektől, azonban ezúttal nem egy Victoria’s  Secret kifutón, hanem a tengerparton kapták őket lencsevégre. 

Az anya-lánya párost a spanyolországi nyaralásukon fotózták le, miközben megmártóztak a Földközi-tengerben. Kétségtelen, hogy Kate és Lila még a nyaralásuk közben is úgy festenek, mintha a kifutóról léptek volna ki.

Kate egy pánt nélküli, fekete fürdőruhát viselt, míg a lány egy egyszerűbb, csokoládébarna bikinit viselt. Ugyan mindketten egy egyszerűbb fürdőruhát választottak, megjelenésüket egy karika-fülbevalóval tették teljessé. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images