Maffiaőrület a párizsi divathéten: Kate Moss szőrmés kabátban és arany fülbevalóban jelent meg

2024. március 01.
A párizsi divathéten számtalan stílust, tervezőt és sztárt fedezhetünk fel, és úgy tűnik, hogy a maffiaőrület a divathetet sem kímélte. Ezúttal az angol szupermodell, Kate Moss is felszállt a maffiafeleség-vonatra.
Kate Moss a Párizsi divathéten

A tegnapi napon elkezdődött a 2024-es Párizsi divathét, aminek köszönhetően ismét a legszebb tervezői darabokban jelentek meg kedvenc sztárjaink. A hírességek különböző összeállításokat különlegesebbnél különlegesebb kiegészítőket viseltek, kezdve a magyar topmodellel, Palvin Barbival. Barbi káprázatos ruhájával ugyanis ellopta a show-t a Paco Rabanne bemutatóján. 

Mint ahogyan azt az idei, és a korábbi években is megtapasztalhattuk, az ilyen bemutatók alkalmával számtalan stílust és márkát képviselnek a sztárok, köztük 2024 egyik legnagyobb szépségtrendjét, a maffiafeleség-stílustAz 50 éves Kate Moss január elején még vadító pucérruhában ünnepelte születésnapját, a divathét alkalmából pedig úgy tűnik, hogy az ikonikus mob wife vonatra is felszállt, mindamellett, hogy tökéletesítette az idei szezon legnagyobb harisnyatrendjét. Kate a kevesebb néha több” elvet alkalmazva egy fekete, áttetsző harisnyát viselt, amelyhez egy bőr rövidnadrág és fekete pulóver társult.

Kate Moss a Saint Laurent kollekciójának bemutatóján

Kate Moss a Saint Laurent kollekciójának bemutatóján

A Saint Laurent bemutatóján a szupermodell pedig magára öltötte a maffiafeleség-stílust tükröző fekete szőrmekabátot is. Kate a megjelenését barackszínű, vöröses ajkával, egy aranyszínű csepp alakot formázó fülbevalóval és egy karcsú arany táskával egészítette ki. Haját pedig elegáns, letisztult kontyba fogta.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images