Kate Moss 21 éves lánya mindent megmutatott extrém mini szettjében

2024. február 20.
Kate Moss modell lánya, a 21 éves Lila Moss a London Fashion Week egyik afterpartyján tűnt fel az apró, tűzforró kezeslábasban.
Lila Grace Moss és Kate Moss

Úgy tűnik, Kate Moss lánya teljesen az anyjára ütött, és nemcsak karrierválasztásában, de öltözködési stílusában is! A szintén modellként dolgozó, 21 éves Lila Moss legutóbb a London Fashion Week részeként megrendezett Perfect X AMI Issue Six partyn jelent meg, ahol minden szem a fiatal szépségre szegeződött. Kate Moss lánya ugyanis híres anyukájához hasonlóan nem riad vissza a merész, keveset takaró szettektől: a partyn mindössze egy falatnyi, extrém rövid és mélyen dekoltált fekete kezeslábast viselt, hosszú lábait pedig egy pántos tűsarkúval nyújtotta tovább. A szexi szetthez Lila Moss lazán, kibontva engedte vállaira omlani szőke tincseit és természetes, klasszikus sminkkel párosította a lookot.

A szupermodell-világ egyik legikonikusabb karakterének számító Kate Moss karrierje csúcsán gyakran jelent meg hasonlóan merész darabokban a nyilvánosság előtt – nem is meglepő, hogy már évtizedekkel korábban viselte az egy-két éve óriási trendnek számító pucérruhákat is.

Nézd meg az anyját…!

Lila Moss egyébként korábban a Burberry bemutatóján vett részt, ahol Kate Moss egyik legendás kollégája, Naomi Campbell vonult a kifutón. Lila az első sorból figyelte az eseményeket olyan hírességek mellett, mint Cara Delevingne és Iris Law. Lila Moss, aki szép lassan kezd saját jogán is hírnevet szerezni a divatvilágban, egyébként gyakran másolja tudatosan híres édesanyját: nem olyan régen például a brit Fashion Awardsra választott Kate Moss ikonikus szettjéhez hasonló darabot. Az is egyre gyakrabban előfordul, hogy az anya-lánya páros együtt vesz részt a divatvilág valamelyik fontos eseményén, de az biztos, hogy Kate Moss lányára nem csak híres édesanyja miatt lesz érdemes odafigyelni a jövőben!

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images