Kate Moss tagadja, hogy 50 éves lesz januárban

2023. szeptember 25.
Kate Moss januárban fogja betölteni az ötvenet, mostanra pedig talán már teljesen levetette magáról a partikirálynő szerepét, és inkább a kristályimádó wellnessguru státusz felé húz. Ennek ellenére még mindig nem áll készen arra, hogy teljesen leszokjon a dohányzásról. Összeszedtük, kik azok a hollywoodi hírességek, akik szintén a káros szenvedéllyel élnek.
Kate Moss a Met-gálán

„Alkalmanként még mindig dohányzom” – mondta a szupermodell a The Sunday Timesnak egy hétvégi interjúban. „Azt hallottam, hogy amikor abbahagyod, azt tényleg meg lehet mondani, látszódik a bőrön. De én még nem hagytam abba… még nem.”

Kate Moss élete új szakaszba lépett, de tagadja, hogy 50 éves lesz

Moss élete fenekestől felfordult mostanában: nemrég indította el Cosmoss néven a wellnessmárkáját, Londonból Oxfordshire-be költözött, és szabadidejében rengeteget úszik.

A keményen bulizós éveit maga mögött hagyó Moss azt is bevallotta a lapnak, hogy gyakran „letagadja”, hogy 2024 januárjában 50 éves lesz. „Nem leszek 50 éves” – viccelődött. „Nem, nem gondolok rá. Nem érzem magam 50-nek.”

Mosst a lap arról is kérdezte, alávetette-e magát bármilyen kozmetikai beavatkozásnak, töltőanyagnak vagy botoxnak, ami eltakarná az öregedés jeleit a testén. „Au naturel. Jöhet a következő kérdés” – mondta szűkszavúan.

Kate Moss 1993-ban, dohányzás közben.

Kate Moss 1993-ban, dohányzás közben

Természetesen nem Kate Moss az egyetlen, aki nem tudott még felhagyni káros szenvedélyével. Mutatjuk, kik dohányoznak a mai napig Hollywoodban!

Sophie Turner

A Trónok harca sztárja nyíltan szokott beszélni az elektromos cigaretta iránti szenvedélyéről, sőt, tavaly a sorozat egyik utolsó jelenetének forgatása közben még egy képet is posztolt magáról, amin éppen dohányzik. A színésznő azonban nemrég babát várt, azóta nem látták dohányozni.

Sophie Turner

Bella Hadid 

Bár a modell fiatal rajongótáborára való tekintettel vigyáz arra, hogy ne dohányozzon nyilvánosan, 2017-ben mégis lefotózták, amikor rágyújtott a Met-gála mosdójában. Azóta egyszer beszélt arról, hogy a 2019-es újévi fogadalma része volt a dohányzásról való leszokás – de nem tudni, sikerült-e a fogadalom.

Bella Hadid

Bella Hadid

Lady Gaga

Az énekesnőről köztudott, hogy szívesen gyújt rá. A Huffington Postnak egyszer elárulta, hogy szívesen dohányzik munka közben úgy, hogy egy pohár whisky is van a kezében, mert ez a kombináció „egy kicsit felszabadítja az elméjét”.

Lady Gaga

Lady Gaga

Lana Del Rey

A Hollywood aranykorát idéző énekesnő karakteréhez illik a dohányzás, nem meglepő, hogy Lana Del Rey nem csak a szerep kedvéért tart a kezében néha egy-egy cigarettát. Gyakran a színpadon is rá szokott gyújtani.

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Ashley Olsen

Bár az Olsen ikrek magánéletüket általában lakat alatt tartják, egy dolgot biztosan tudunk: Ashley dohányzik. Köztudott, hogy a piros Marlborót kedveli, munkanapjai során gyakran kapják lencsevégre, amikor éppen cigiszünetet tart.

Ashley Olsen

Ashley Olsen

Fotó: Getty Images, Forrás: PageSix, Elle Australia